Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można od zera zbudować bujne życie towarzyskie bez fb?

Polecane posty

Gość gość

Zmieniłam miasto zamieszkania i nie mam tu prawie żadnych znajomych. :( I widzę, że chyba bez fb się tym razem nie obejdzie. Czy myślicie, że w dzisiejszych czasach da się od zera zbudować bujne życie towarzyskie bez fb? Bo jak kogoś poznaję nowego, wszyscy pytają czy mam fb, a ja że nie. I o numer już nie pytają, a nawet jeśli ja zapytam, to jakoś mi dziwnie do obcej osoby dzwonić z propozycją spotkania od razu. A na fb to myślę, że ludzie klikają niezobowiązująco i później już można rozwijać znajomości i proponować wspólne wyjścia czy spotkanie. Doradźcie, bo powoli mnie dołuje ta sytuacja. Czy można dziś mieć bujne życie towarzyskie bez facebooka? Jak myślicie? I cxy fb dużo pomoże? Wszyscy macie fb czy są tacy, którzy nie mają? Jeśli nie macie, jak wygląda Wasze życie towarzyskie?

Gość gość
Ja nie mam fb, ale znajomych miałam przed tym jak wszyscy masowo zaczeli zakladac konta. W nowym miejscu na pewno Ci to pomoze- szybki kontakt i przede wszystkim dostęp do wiekszej ilosci osob. Co Ci szkodzi załozyc? Poznasz nowych ludzi- skasujesz i bedziecie kontaktowac sie telefonicznie

Gość gość
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Tym bardziej, że w tym temacie to pierwsza wypowiedź. Czyli wniosek taki, że bez fb się nie da...