Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podniecają mnie mężczyźni którzy mają delikatne niemal kobiece buźki

Polecane posty

Gość gość

Na codzień jest ok, ale podczas seksu czuję się bardziej niż nieswojo. I ognia nie będzie :D Myślę, że tacy są dobrzy dla ukrytych les lub bi. Taka luźna refleksja bez związku.

Gość prawictwo pospolite 152
a mnie podniecają kobiety które maja delikatne buzki takie jak miranda kerr hehe wydaje mi sie to mega kobiece ..

Gość gość
Prawik no to jest po prostu normalne. Gdybyś był gejem mówiłbyś inaczej :)

Gość gość
Myślę, że tacy są dobrzy dla ukrytych les lub bi. Taka luźna refleksja bez związku x a ty myslisz, ze facetów bi podniecają zniewiesciali faceci ? albo gejów ? bo ja mam kolege bi i wiem ze on się wręcz brzydzi zniewieścialymi facetami i ''pedałami'' z parad, oglada sie tylko za sportowcami bo sam przez 10 lat gral w tenisa.

mnie za to nie podniecają baby hetery .. Takie pasztety o męskich rysach jak Magda Gessler czy Małogrzata Kozuchowska

Gość gość
Myślę że każdy ma swój gust a wśród gejów są i zniewieściali i napakowani testosteronem "sportowcy".

Gość gość
A jakiego delikatnego na buzi ma Małgosia K. tego męża :P

Gość gość
babochłopy i hetery sa okropne, podobnie jak słodziutke dziewczynki, jest typ facetów który lubi męskie kobiety lub słodkie delikatne jak ta Miranda Kerr, ale wiekszosc woli normalne kobiety bez skrajnosci wielu facetów ma tez skłonnosc***edofilskie i uwielbiają niskie, drobne, młodo wygladające dziewczyny o malutkich rączkach, stopach, dorosła ale ma ciało dziecka, taki facet moze legalnie zaspokajac swoje zboczenie

ja nie mam idealu kobiety podobają mi sie takie panny jak Miranda Kerr , Marta żmuda Trzebiatowska , Gigi Hadid , Lorena z kindgirls

Gość gość
Lorena ma bułeczke ale zawsze owłosioną

natomiast lista kobiet która mnie nie kręci jest baardzo długa kozuchowska , Mołek , dygant , Górniak , Cichopek , Mucha , beyonce , KAtarzyna Tusk , Ola Kwasniewska , kinga duda , itd .. nie będe wymieniał wszystkich ,