Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To uczucie mnie niszczy

Polecane posty

Gość gość

Sprawia fizyczny ból . Tak bardzo chce powiedzieć mu co czuje.. ale nie wiem czy powinnam po 2 latach znajomości. On, bardzo mnie lubi, da się odczuć. Ale po tym jak nie odwzajemnilam jego uczuć w początkowej fazie zauroczenia, odsunął się. Do dziś nie wiem czy to tylko Lubie czy. .. Za to wiem, co jest z mojej strony. Nie chcę wyjść na no właśnie na kogo.? Doradźcie

Gość gość
Dodam, że oboje zajęci. Stąd moje znaki zapytania..

Gość z autopsji piszę
bądź szczera,nie ma sensu się umartwiać ani poświęcać,nie ma sytuacji bez wyjścia,jak odwzajemni to razem zastanówcie się co dalej,nie można żyć w zakłamaniu,inaczej nie dasz rady pójsc do przodu

Gość gość
zajęci ale nie w związkach małżeńskich i bez dzieci, jeżeli tak "zajęci" to się nie przejmuj - nie wiadomo czy jest szczęśliwy, a Ty pewnie niezbyt, jeżeli tak piszesz. - co to znaczy "odwzajemnienie uczuc" - zadeklarował się, powiedział, żę kocha i nie wiedziałaś jak postąpic ? Czy po prostu to były niedopowiedzenia i gesty. Czy jesteś pewna co czujesz ? Bo z posta wynika, że nie za bardzo. Zastanów się, czy nie myślisz o nim tylko dlatego, żę 1. odszedł, odsunął się, a Ty masz w pamięci jego obraz z początku znajomości (typowa reakcja, gdy "przedmiot uczucia" wchodzi w związek z inną osobą 2. jesteś sama mało szczęśliwa z obecną osobą, która miała byc tzw. tymczasową zapchajdziurą lub po prostu inwestycją typu "może coś z tego będzie". Może tak naprawdę brakuje Ci kogoś i niekoniecznie JEGO, tylko kogoś kto by rozumiał, kochał, przytulał, dzielił wspólne dni z Tobą.