Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj Alicja przypomniała sie konowałowi, jutro wspomni o salowej z onkologii

Polecane posty

Gość gość

Wojtek, niedowartośiowany samczyk który ceni najbardzej to, czego nie może miec albo co go nie chce

Gość gość
O czym wy piszecie?

Gość gość
ty k***o j****a zamknij ryj bo zrobie coś czego sie nie spodziewasz ,zostaw ludzi w w spokoju i daruj sobie wrzucac imiona ! bo drogi bedzie coe to kosztowało ! ostrzegam po raz oststni

Gość gość
możesz sobie poskakać po dworze Wojtek! a te wyzwiska to do siebie kieruj stary bucu pedofilu!

Gość gość
Przestań tak na niego mówić debilu!.Wojtek nie denerwuj się...proszę .Nie warto.Ignoruj ich..maskra jakaś.Sz.

Gość gość
Wojtek, bezwzgledny podrywacz pacjentek . Dzwoni z zastrzeżonego nr i tworzy tematy na kafeterii. Alicja, nie daj się temu staremu żonkosiowi. On i tak nic nie chce, tylko zbałamucić, wystarcza mu fantazja i molestowanie, reszty się boi żeby nie pójść z torbami

Gość gość
Przestań.!Nie jest taki!

Gość gość
Podrywa pacjentki i bawi się ludzmi . Dzwoni z zastrzeżonego i robi głuche telefony, zeby tylko dawac komus do myślenia. Swojej baby nie zostawi bo porobiłby w portki prędzej, boi sie ostracyzmu a poza tym to kawał gnoja. A na romans ma za dużą paranoje, sam robi zdjecia ukradkiem z telefonu innym ludziom

Gość gość
To niech sobie robi.Zazdroscisz mu.?

Gość gość
hej alicjo, to ja, kretynek i pedofil z zaburzeniami osobowosci znowu kwicze tu o tobie. szkoda ze nie wyszlas z inicjatywa, wowczas mialbym z glowy "amory", obrocilbym sie na piecie jak panienka i zwial wyzywajac cie od najgorszych $#^@!*@ ktora chciala rozbic malzenstwo, co z tego ze sam cie prowokowalem, zaczepialem, usilowalem manipulowac ale jako ze zostalas w kategorii niedostepne i niejednoznaczne, to kicham i prycham dalej za toba, dopoki nie poznam kolejnej, z ktora zaczne zabawe w przeciaganie liny Twoj niezrownowazony psychicznie, acz swiadomy wszystkiego, Wojtuś

Gość gość
Wojtuś kocha mnie a nie żadną Alicję.A ja kocham jego i nie jest żadnym pedofilem.Co wy na głowę upadlicie?pół Polski wychowawców trzeba by było nazwać pedofilami tylko dlatego że są sercem po stronie dzieci i młodzieży .Nie dosć że macie dzieci i młodzież w d***e to jeszcze na niego nalatujecie za to że idealnie sie nimi zajmuje.Wstyd mi za was.Wstyd i hańba.!

Gość gość
hej alicjo, to ja, kretynek i pedofil z zaburzeniami osobowosci znowu kwicze tu o tobie. szkoda ze nie wyszlas z inicjatywa, wowczas mialbym z glowy "amory", obrocilbym sie na piecie jak panienka i zwial wyzywajac cie od najgorszych $#^@!*@ ktora chciala rozbic malzenstwo, co z tego ze sam cie prowokowalem, zaczepialem, usilowalem manipulowac ale jako ze zostalas w kategorii niedostepne i niejednoznaczne, to kicham i prycham dalej za toba, dopoki nie poznam kolejnej, z ktora zaczne zabawe w przeciaganie liny Twoj niezrownowazony psychicznie, acz swiadomy wszystkiego, Wojtuś

Gość Alicjo
wystarczy ze jestes jednoznacznie na tak, to zwiewam, bo jestem kawalem niedowartosciowanego prostaka , z ktorym nie ma szans wytrzymac na dluzsza mete dlatego dowartosciowuje sie wzbudzaniem powierzchownego zainteresowania - miele to i przezuwam calymi miesiacami, nadtrawiam po kawaleczku, ale jak to przestaje dzialac to glupieje i rozwscaczam sie i chce dopiac swego, lacznie z wymeirzaniem kary za "fochy" no taki jestem glupi cap, Twój niedowartosciowany cap, Wojtus