Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy byście sie wkurzyły na takie coś

Polecane posty

Gość gość

Zadzwoniłam do niego gdy jechał w pociągu - powiedział, ze nie ma czasu rozmawiać bo rozmawia z kimś innym w pociągu. Jesteśmy para od 2 lat a on woli rozmawiać z obca osobą. Oddzwonił 24.40 nagrał się na pocztę słowem" dobranoc"

Gość gość
Chamski koleś

Gość gość
Chamski to mało to buc

Gość gość
Ja bym się wkurzyła

Gość gość
O MY GoD to straszne

Gość gość
Ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
Ale on powiedział dosłownie, że rozmawia z kims innym czy po prostu, że jest z kimś innym? Ja w pociągu też raczej przez tel nie gadam, obojętnie czy jest ktoś do rozmowy czy nie. Po prostu jakoś źle się czuje jak każdy wokół chcąc nie chcać mnie słucha

Gość gość
Wiesz co to było chamskie ale dla ciebie nie dla niego. Faceci inaczej mysla. Dla nich to było normalne, był zajęty wiec nie mógł rozmawiac. Nie rób mu wojny. Jutro mu powiedz że trochę ci przykro z tego powodu ze cię tak olał on przeprosi i niech bedzie ok. Powaznie wiem co mówie. Też mialam takie sytuacji i faceci po prostu inaczej mysla. Dla niego nie jest to olanie tylko był zajęty niemalże ratowaniem świata wiec nie mógł rozmawiac. Potem zadzwonil wiec wszystko ok. nie olał cie.

Gość gość
pamietaj tez zeby nastepnym razem kiedy on zadzwoni powiedziec ze nie mozesz rozmawiac bo np jestes z kolezanka na kawie czy kolega.

Gość gość
Dziękuje Wam za odpowiedzi. On powiedział wyraźnie ze jest zajęty rozmową i nie może teraz rozmawiać. Ja chciałam tak chwilkę z nim pogadać. Powiedziałam mu o tym dzisiaj to mnie wyśmiał i powiedział ze jak nie mógł rozmawiać to nie mógł i kropka. A prwada jest taka ze nie robił nic ważnego poprosi nie chciało mu się ze mną gadać, olał mnie i nie pezeprosił

Gość gość
Trzymaj go na dystans w takim razie przez jakis czas. Zobaczysz czy zacznie sie starac czy dalej cie oleje

Gość gość
Dzieki, znam go wiem ze mnie oleje. Juz bylo wiele takich sytuacji pora kończyć ta znajomość

Gość gość
Przynajmniej teraz będziesz zanim szaleć. Gdyby pogadał z Tobą godzinke i wysłał 5 smsow, ze tęskni i na dobranoc, to bys zaczęła go olewać. Norma ;)

Gość gość
Przesadzasz strasznie