Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy odstawic synka czy zawalczyc?

Polecane posty

Gość gość

Maly ma 9 miesiecy. Kilka dni temu odrzucil piers. I smoczek. Probowalam dostawiac le nie bylo rady - gruzl mnie dotkliwie. Usilowalam sciagac laktatorem ale nie udawalo sie to. Mam niepodatns piersi. Nawet gdy karmilam corke - do 1.5 roku - niemal nic nie sciagalam. Syd dostawal bebilon pepti gdyz ma skaze. Az tu nagle dzisiaj po niemal tygpdniu upomnial sie o piers do zasypiania. Ja w strachu ze znow ugryzie ale o dziwo nie. Nawet mu coa tam jeszcze lecialo bo lykal. Nie wiem teraz co robic. Odstawic czy walczyc...

Gość gość
Walczyć i się nie poddawać. Ja swojego karmię 20 miesięcy

Gość gość
No pewnie ze walcz!

Gość gość
Walcz. Mój ma już 18 lat i dalej karmię :D

Gość gość
Ja bym odstawiła.

Gość gość
Zalezy od Ciebie czy chcesz czy juz dasz sobie spokój. Ja osobiście w takim wieku odstawiłam tz corka sama sie odstawiła i nie próbowała znowu a ja wreszcie sobie odetchnęłam z ulga! Juz jadła wiele normalnych produktów a mleko nutramigen bo miała skaze jednak tylko rano i wieczorem chciała a tak to normalnie jej gotowałam. Nie uwazam kp za centrum mojej egzystencji i najwyższe osiągniecie. Karmiłam bo tak mi było wygodnie, mała sie najadła, mleko zawsze pod ręka itd ale bez wyrzutów przeszłam z piersi i nie uwazam zeby cos dziecko straciło. Nie zrozumiem nigdy tego kp wieloletniego jak dla mnie skrajny idiotyzm a o korzyściach mi nie piszcie bo to bujdy na resorach.

Gość gość
Karm do 18 r.ż jak dostanie dowód osobisty to go odstaw.

Gość wifigdańsk
oczywiscie ze karm jesli dziecko tego chce i potrzebuje. ja moja dalej karmię choc ma juz ponad 2 latka tylko ze to nie ejst takie karmienie jak niemowlaka. teraz głownie na noc i rano jeszcze podczas spania (spimy razem) no i w wyjatkowych sytuacjach gdy się czegos przestraszy,zasmuci lub cos zaboli.

Gość gość
walcz i karm na sile az mu zeby madrosci wyjda a jak nie bedie chcial cycunia twojego najcudowniejszego TO WP*****L MU!

Gość gośćania
dlaczego nazywasz to walka autorko?

Gość gość
Walka, bo musiałabym teraz jechać z laktatorwm by pobudzić na nowo laktacji no i boje się ze znów mnie pogryzie :) nie no, chciałam karmić do 1,5 roku jak córkę :)