Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slayers

po co to plucie jadem na singielki po 30.?

Polecane posty

Gość slayers

Pojęcia nie mam skąd to się bierze. Skąd to chore dzielenie na kategorie, wyzywanie od starych panien, przekonanie, że jeśli kobieta jest sama, to jedyne o czym marzy to mąż i dzieci... A nie daj Boże nie chce męża i dzieci, to już w ogóle kaplica... Przecież każdy jest inny, po innych doświadczeniach, więc dlaczego wszystkich wrzuca się do jednego wora?

z czystej ludzkiej typowo polskiej zawiści :) na podbudowie zazdrości oczywiście bo każda by chciała mieć dobrze a tylko bardzo niewielu się to udaje no i te, co im sie nie udało nie moga tego znieść proste

Gość slayers
myślisz że o to chodzi? że kobiety nieszczęsliwe w małżeństwie zazdroszczą singielkom, że wszystko jest jeszcze przed nimi? to wydaje się tak proste że aż trudno w to uwierzyć

Gość gość
mnie rozbraja jak moja siostra wyzywa mnie od starych panien a sama wyszła za mąż łapiąc faceta na dziecko i teraz wielka dama bo ona MA męża i jest lepsza, a ja stara panna. A przecież gdyby nie ciąża to może też by starą panną została. A ja byłam zawsze uczciwa, na dziecko nie łapałam, sex tylko w prezerwatywie. Morał taki że nie warto chyba być uczciwym...

Gość gość
gość dziś Daj spokój, a jaka to satysfakcja złapać faceta na dziecko. :P mówisz tak jakbyś żałowała, że Ty nie zrobiłaś podobnie. A przecież nie o to w życiu chodzi.

no właśnie sęk w tym, że większości polskich młodych kobiet właśnie O TO CHODZI żeby złapać faceta, nie ważne jakiego, nie ważne jakim sposobem, byle tylko zawlec go przed ołtarz smutne, ale prawdziwe

Gość gość
chyba na stare panny

Gość gość
singielki, stare panny, jak zwał tak zwał. temat nie tego dotyczy.

Gość gość
mi tez sie wydaje, ze to z zawisci, bo singieelki/panny potrafia!! byc same, a one nie dlatego siedza przy zapaslym i leniwym misiu. to dlatego singielstwo/panienstwo "wypominaja" kobiety w "szczesliwych zwiazkach".

Gość gość
stare panny nie wierzą,że męzczyzni lizą d**y kobietom

Gość gość
A mi się wydaje że to jest często takie politowanie że ta kobieta znowu na sylwestra czy innej imprezie jest sama, że nie ma powodzenia a większość facetów już zajęta, że w pracy same kobiety a ona nie ma gdzie kogoś poznać. I często jest to politowanie innych kobiet, które wiedzą jak trudno poznać kogoś jak już szkołę, studia ma się za sobą, że Polacy nie są zbytnio kontaktowi, towarzyscy i ciężko nawiązują nowe kontakty, że wokół mnóstwo atrakcyjnych, młodych kobiet które są konkurencją.

Gość gość
stare kobiety to bezużyteczne przedmioty,które tylko przeszkadzają,a na śmietnik nie wyrzucisz bo zaraz się zadyma zrobi,że ktoś znalazł takie coś i się ulitował

Gość gość
dziwne macie podejście w waszym wydaniu to łapanie męża a tak nie powinno być ludzie powinni się chajtnąć z miłości więc nie rozumiem tekstów typu konkurencja itd.

Gość gość
nie musisz nic rozumieć,jesteś za tępa na wiadomości w tvn 24 a co dopiero na co innego

Gość gość
ja nie pluje

Gość gość
coś w tym jest, nigdy nie spotkalam sie z pluciem jadem na singielki ze strony osob ktore sa naprawde szczęśliwe w swoich zwiazkach. a te, ktore nie są, probują sobie chyba poprawic samopoczucie takim gadaniem i wmowic sobie i innym, że tkwienie w bylejakim związku jest lepsze od samotności.

Gość wunsz
mam kolegę Dawida Cio**k i on też pluje jadem. mieszka na rybnickiej ligocie

Gość gość
Wy stare lancpucery . Tylko bobra same sobie czochracie a nie podzielicie sie z facetami.