Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dostałyscie od pracodawców na świeta

Polecane posty

Gość gość

ja pomimo , że jestem na macierzyńskim dostałam 500 zł premii i bony/talony 400 zł i po 150 zł na dziecko czyli razem 1200 zł . uwazam ze to sporo . A jak u Was ?

Gość gość
Tak, to rzeczywiście sporo, super :) My dostajemy bony świąteczne na 150 zł (oczywiście opodatkowane ;))

Gość gość
Ja jeszcze nic, ale mamy dostać jakieś pieniądze ok. 15.

Gość gość
1, 5 tys zł premii wraz z listopadową pensją (przelewy dostajemy pod koniec miesiąca). Największe premie są w grudniowej pensji, ale przelewy puszczają w wigilię albo dzien przed, więc to kasa do wykorzystania raczej po świetach

Gość gość
premie na koniec roku to zazwyczaj kazdy dostaje ale pytam o kas e lub bony juzteraz

Gość gość
Ja w grudniu dostaję zawsze 13-stkę, premię świąteczna 1500 zł plus voucher do ToysRus na 200 zł.

Gość gość
to w korpo dają tyle na święta? w których jeśli można spytać? bo ja znam takie korpo co dają tylko 300 zł a druga 450 zł i to specjalistom...

Gość gość
Ja akurat nie pracuję w korporacji ;). U mnie w firmie fizyczny pracownik dostaje 700 zł na święta.

Gość gość
ja dostałam 1050 zł mój maż u siebie bony na 350zł

Gość gość
Ja od pracodawcy dostałem zapowiedź, że do końca roku możemy zapomnieć o normalnym (8 godz) dniu pracy a o wolnym w Wigilię i Sylwestra to mamy nawet nie marzyć :(

Gość gość
A ja dostałam zapowiedź, ze premii ani żadnych bonów nie będzie. Ogólnie nic nie dostaniemy :(

Gość gość
premie na koniec roku to zazwyczaj kazdy dostaje ale pytam o kas e lub bony juzteraz xxx Skąd takie wiadomości? U nas nie ma premii

Gość gość
Ja dostałam kasę, jak co roku, 1000 pln. Premii nie liczę, bo nie jest ona zależna od świat czy nie świąt tylko od tego co w pracy robię.

Gość gość
W większości to nie żadna premia świąteczna od pracodawcy, tylko wasze socjalne. W firmach powyżej 20 osób jest obowiązkowy fundusz socjalny.

Gość gość
Wypowiedzenie

Gość gość
z bańki :p

Gość gość
gość dziś W większości to nie żadna premia świąteczna od pracodawcy, tylko wasze socjalne. W firmach powyżej 20 osób jest obowiązkowy fundusz socjalny. xxxxxxx Dokładnie!!! Cały rok zabierają nam część pensji, a potem mamy się cieszyć, że nam na święta jakieś parę groszy z NASZYCH pieniędzy oddadzą!!!

Gość gość
Obowiązkowy niby jest, ale w większości zakładów nie jest to praktykowane (i nie ma co się rozpisywać o tym, żeby się odezwać, bo nikt dla bonu na 150zł nie zaryzykuje swoim etatem). Mój mąż pracuje w prywatnej firmie, od 10 lat złamanego grosza nie dostał na święta (ale nadrabia pensją na szczęście, lecz nie o to chodzi). Ja jako lektor w prywatnym przedszkolu dostałam w zeszłym roku bon do tesco na 400zł + ogromną paczkę słodyczy (Milka, Ferrero Rocher, Rafaello, lepsze takie, połowę rozdałąm na prezenty, bo to nie do przejedzenia było) i do tego każdy pracownik dostał piękny, skórzany terminarz na kolejny rok. To miłe, w tym roku pewnie będzie powtórka z rozrywki;)

Gość gość
Ja 700 zł premii, bony na 500 zł +150 zł na dziecko.Mąż 1000 zł premii

Gość gość
gość dziś Ja 700 zł premii, bony na 500 zł +150 zł na dziecko.Mąż 1000 zł premii x ha ha ha ha ha

Gość gość
Dokładnie!!! Cały rok zabierają nam część pensji, a potem mamy się cieszyć, że nam na święta jakieś parę groszy z NASZYCH pieniędzy oddadzą!!! x Ja tam na pasku nie mam pozycji zfsś z minusem, więc co niby mi z pensji zabierają?>

Gość gość
Paczkę na święta i bon na 350 zł do naszego sklepu ważne że w ogóle coś

Gość gość
Budżetowka- 500zl na rękę więcej niż zawsze

Gość gość
Nagroda 2400 netto i bony 500 i po 150 na dwoje dzieci.

Gość gość
Agatka pewnie metr firanki dostała :p

Gość gość
No kurcze a moja szefowa nic mi nie dala do kitu z taka praca

Gość gość
Dostalam stare pierniki co szyby nimi mozna wybijac.