Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci!!!! Zwrocilibyscie na nią uwage?? Foto

Polecane posty

Widziałam, leży obok mnie i się gapi. Kocie oczy to migdały, dlatego makijaż upodabniający oko do tego kształtu to kocie oko właśnie :D http://farm3.static.flickr.com/2500/3714981314_e867d256d4.jpg a tak wyglądają różne jego wersje: http://www.patii.pl/wp-content/uploads/2012/10/kreski-eyelinerem1.jpg Może Ci się to nie podobać, ale kobiety nie malują się dla facetów, tylko dla innych kobiet :D

Gość przerost tresci nad forma
ani dla facetow ani dla kobiet maluja sie bo sa brzydkie :D a im brzydsza tym bardziej sie maluje :D autorka musiala sie wzorowac podobnym wzornikiem jak ten ktory podalas, masakra. poza tym aby porownac jak cos wyglada to powinno byc to samo oko pomalowane w rozne wzory.

To jest to samo oko :D I nie jest to prawda. Te najbrzydsze w ogóle się nie malują. Zaś najlepsze w tej sztuce są te, które malować się nie muszą. Po prostu, makijaż na pięknej dziewczynie zawsze wygląda olśniewająco. Poza tym kobieta zadbana,na eksponowanym stanowisku musi mieć makijaż, inaczej to brak profesjonalizmu :D Ale widzę, że masz swoje zdanie i go nie zmienisz, więc nie będę się wysilać.

Gość gość
Makijaż ala jaskółcze skrzydła już jest niemodny.

Gość gość
Kobieta na stanowisku musi miec przede wszystkim kwalifikacje a makijaz nie ma znaczenia, liczy sie odpowiedni stroj i zadbanie. Te kresku wygladaja tandetnie i sztucznie, efekt przeciwny do zamierzonego, uroda broni sie sama a makijaz nie czyni kogos pieknuejszym tylko bardziej zrovionym stwarza iluzje. Na dzien i do pracy najlepszy jest brak makijazu albo delikatny makijaż nude którego nie widac. czyli tusz na rzęsach, jakiś puder pasujący do karnacji o naturalnym odcieni, blyszczyk bez żadnych krech czy pand.

Gość gość
Te kreski mnie powalają. Pięknie zrobione. Ładna jest jak dla mnie. Twarz sama w sobie jest ...ale jeszcze figura ma wielkie znaczenie.

Gość gość
Zwykła dziewczyna nic poza tym.

Gość gość
No właśnie figura.