Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zrobicie opłaty na jakie szaleństwa wam zostaje

Polecane posty

Gość gość

na co możecie sobie pozwolić

Gość gość
2 tyg zycia biednego potem debet i takw kolko

Na to, na co mam ochotę. Kilka imprez, parę wyjść do kina/teatru, jakieś nowe ciuchy, kosmetyczka, fryzjer, paznokcie. Nie musiałam oszczędzać i nigdy nie wydałam całej wypłaty w miesiąc.

Gość gość
Kogo się pytacie przecież Heze nie wiadomo gdzie mieszka i jest sama ewentualnie ma sponsora. Ja żyję w Polsce i widzę że większości ludzi na nic szczególnego nie zostaje jeśli w ogóle zostaje. Kino? Ciuchy? Kosmetyki? To nic szczególnego nic tylko iść i się uchlać na imprezę Teatr, opera, weekendowy wylot do Norwegi lub w inne miejsce na ziemi w celu odreagowania oderwania się od prozy-nie stać na to przeciętnych Polaków! Za to stać tych co stąd wyjechali nawet jeśli robią za najniższą krajową.

Gość gość
Po za tym oprócz takich naturalnych rozrywek potrzebnych by zachować równowagę psychiczną powinno nam jeszcze raz tyle ile wydaliśmy przez miesiąc zostawać na tzw. ,,czarną godzinę " Tak żyją normalni ludzie u nas tego nie znają.

Pisze o czasach kiedy faktycznie byłam sama, mieszkałam na południu Polski i pracowałam w dużej firmie :D Teraz jestem kurą domową, więc nie płacę rachunków i tylko rozwalam cudzą kasę na pierdoły.

Gość gość
no tak fryzjer i kupienie gaci to nie jest szaleństwo ,czy spotykacie się ze znajomymi na kolacji czy obiedzie w restauracji jak cywilizowani ludzie ,czy chodzicie do teatru do opery na jakieś wycieczki itd

Gość gość
ja mam drogie hobby tzn jazda konna, i musze tak gospodarowac, zeby mi 300 zł starczyło co mc zeby to opłacic, chciałabym miec własnego konia, ale to juz znacznie wiekszy wydatek ( min. 700 na mc), i na razie mnie nie stac

Gość Dorka53
Moim hobby jest teraz nauka języków. Szczególnie poświęciłam się dla języka chińskiego. Na prawdę mnie wciągnęło, na początku wydawało sie trudne, ale to szybko mineło. Z http://www.hanzilla.pl/ cena jest na prawde fajna, a na początku demo jest za darmo :)