Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego grubi brzydcy ludzie wmawiają sobie że inni sie z nich śmieją?

Polecane posty

Gość gość

Oglądam czasem program o operacjach gdzie dziewczyny czy faceci żalą sie że mają np za duży nos, pryszcze, gruby brzuch, obwisłe piersi, lekko odstające uszy itd i twierdzą że ludzie na nich patrzą z pogardą. Że sie śmieją publicznie,wytykają palcami czy też nawet opluwają ich. Ja sie nigdy z takim czymś nie spotkałam a też ideałem nie jestem. Lekarz im robi operacje i jakoś specjalnie nie widze różnicy że ci ludzie się zmienili a jednak oni skaczą z radości i mówią że od dziś ich życie sie zmieni i nikt ich nie będzie już wyśmiewał :O A kto sie niby śmiał? Oni mają chyba jakieś psychozy czy coś? Czy na serio ludzie są wyśmiewani,a może ja nic nie widze co sie dzieje dookoła? Mi to zwisa i powiewa kto jak wygląda i nie zwracam na to zbytnio uwagi.

Gość gość
bo ludzie maja kompleksy za ktore winia innych - zalosne;/

Gość gość
Ja byłam kiedyś gruba i faktycznie było dużo sytuacji gdzie ktoś komentował mój wygląd czy plul to nie są fanaberje

Gość gość
Nie przesadzaj, ja też jestem gruba,waże 95 kg i jakoś nikt mnie w życiu nie opluł. Czasem rodzina sie czepia że mogłabym schudnąć ale od obcych ludzi nigdy nic złego nie usłyszałam. Ani nie widziałam żeby jakąś osobe obrażano. Powiedz mi co kogo obchodzi jak wyglądasz? Żyje z tobą? Śpi czy co że ma sie czepiać? Codziennie mijam wiele osób na dworcu i każdy jest zajęty sobą a nie szukaniem sensacji kto jest gruby czy pryszczaty żeby sobie powytykać