Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DonPedro z Polski

Dlaczego kobiety po czterdziestce nie chcą nikogo poznać?

Polecane posty

Gość DonPedro z Polski

Taki wniosek można wysnuć z prób poderwania czy to na portalach randkowych czy w realu w knajpach. Albo piszą czy mówią że mają duzo pracy, interesuja się dziećmi, jakims aerobikiem czy jogą, albo interesuja je tylko szybkie numerki z facetami poznanymi w lokalach. Żadnej normalnej i wartościowej kobiety na normalny związek nie można zapoznać. Czemu tak jest? Osobna sprawa to taka, że na tych portalach kobiety wypisują całe litanie wymagań odnośnie facetów. Wysoki (to najczęściej), przystojny, bogaty, z dobra praca, na stanowisku, własny dom, samochód. Śmieszne jest to, że niektóre liczą nawet na facetów z 10 lat młodszych... Kobiety, co jest z Wami?

Gość gość
ja to może i bym chciała, ale już na byle kogo nie lecę

Gość gość
A ty myślisz ze mają "brać" jakiegoś starego łysiejącego brzuchatego i do tego bez kasy??? trzeba się szanować!!!:)

Gość gość
Słuchaj, facet w wieku 40 lat powinien mieć już dom/mieszkanie i auto, to są wg. ciebie wysokie wymagania? Poza tym takie kobiety najczęściej są już po rozwodzie/nieudanym związku i nie mają ochoty pakować się w nowe relacje, albo brać pierwszego lepszego. Często dzieci są już nastolatkami, albo wręcz dorosłe i mają swoje życie, a one wreszcie mają czas dla siebie-stąd joga, siłownia itp. Kolejna sprawa, faceci w naszym kraju w wieku 40 lat nie są już atrakcyjni-łysi, z wielkimi brzuchami, bez zębów. Fajny, zadbany i co najważniejsze wolny facet to w tym wieku rzadkość. Są alkoholicy po rozwodach, maminsynki, którzy do 40-stki mieszkali z mamą, bo tak wygodnie, ale nagle zapragnęli mieć rodzinę. Tylko myślą, że żona zastąpi mu matkę-czyt. będzie jego służącą a dodatkowo kochanką. Poza tym niewierni mężowie, psychopaci z różnymi zaburzeniami itp. Normalnego ciężko znaleźć.

Gość gość
15,47 Brawo!!! lepiej nie można tego ująć. Mnie jeszcze do 40tki 8 lat brakuje ale to samo jest z 30tkami. Byle kogo nie chce

Gość gość
O ja pier/dole chodzisz na fitness zle, nie chodzisz tez zle boś leniwa i gruba. Puszczasz się zle, nie chcesz nikogo tez zle. :P:P:P:P:P

Gość gość
Śmieszne jest to, że niektóre liczą nawet na facetów z 10 lat młodszych... A co w tym śmiesznego? Może liczą na mężczyznę bez bagażu w postaci alimentów, żony w szafie i niesprawnej hydrauliki czytaj wwwiagra obowiązkowa w sypialni. Mężczyznom wolno wymagać młodych panienek ( nawet na tym forum jeden 37 latek ciągle zakłada wątki, że szuka studentek). Podwójna moralność i hipokryzja?

Gość gość
do tej z 15:47 1. W naszym kraju realia są takie, że nie każdy może pozwolić sobie na dom, ba nawet na mieszkanie własnościowe. Co do samochodu owszem, można mieć 20 letniego golfa "od dziadka z Niemiec". Ale czy posiadanie dóbr materialnych jest wyznacznikiem człowieka??? Poza tym nie każdy może mieć prawo jazdy - albo ze względów zdrowotnych albo ze względu na brak predyspozycji. Ale za to może być dobrym i uczciwym człowiekiem. 2. Kobiety nie mają ochoty pakować się w nowe relacje. To co, lepiej być samą? A normalny seks z ukochanym mężczyzną zastępować szybkim bzykankiem z przygodnie poznanym facetem albo onanizmem przed monitorem? 3. "faceci w naszym kraju w wieku 40 lat nie są już atrakcyjni-łysi, z wielkimi brzuchami, bez zębów. Fajny, zadbany i co najważniejsze wolny facet to w tym wieku rzadkość." - skąd takie uogólnienia??? Ty w ogóle wiesz na jakim świecie żyjesz? Czy swoją wiedzę czerpiesz z TVN i portali typu o2 czy kafeteria? 4. "Są alkoholicy po rozwodach, maminsynki, którzy do 40-stki mieszkali z mamą, bo tak wygodnie, ale nagle zapragnęli mieć rodzinę. Tylko myślą, że żona zastąpi mu matkę-czyt. będzie jego służącą a dodatkowo kochanką. Poza tym niewierni mężowie, psychopaci z różnymi zaburzeniami itp. Normalnego ciężko znaleźć. " j.w. W ogóle szukałaś i umawiałaś się czy tylko przepisujesz jakieś głupoty z netu???

Gość gość
dziwne że szuka studentek: ja mam 32 lata i interesują mnie kobiety w wieku 16-22 lata.

Gość gość
Mam 47 lat,mój facet 33..i dobrze nam razem. 40 letni facet może podrywać 20 letnie smarkule,.Kobieta musi być ze starszym?Kto ustalił te zasady..durne?

Gość gość
a to, że faceci szukaja młodszych kobiet to zjawisko normalne od poczatku świata :) Stare to jest dobre wino i skrzypce :)

Gość gość
16 -17 latka?pedofil...stary zboczony dziad.

Gość gość
19:21 Za 13 lat on będzie mial 46 lat a ty 60. Kumasz? Wątpię, aby został z tobą :P

Gość gość
kobiety po 40 tce :-D poznać hahahaha a kogo one mogły by poznać,jakiegoś ogryzka którego stara w dupę kopnęła czy oblecha z bębnem na wierzchu,który co łikend chleje żeby zapomnieć o tym,że ma taka stara babę w domu :-D

Gość gość
a co jest zboczonego w zainteresowaniu młodą,płodną kobietą? może mam się uganiać za rówieśniczkami na skraju menopauzy?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona tam mieszka neptyk czyli Mateusz kołbuc

Gość gość
A oczym będziesz rozmawial 32 latku z tymi KOBIETAMI??? O ciuchach,makijażu? Czas chyba dojrzeć..

Gość gość
porozmawiać to sobie mogę z kolegami przy piwie.

Gość gość
A jaka jest gwarancja udanego związku wśród rówieśników? Żadna..więc tym co będzie za 13 lat nie martw się za mnie..

Gość gość
Czyli prostak i cham z ciebie..

Gość gość
do tego z kobiety też są dobre, uczciwe, szanują siebie i innych, ale jak nie są atrakcyjne, szczupłe,w odpowiednim wieku to faceci też się nimi nie interesują. Dla was wyznacznikiem kobiety jest jej wygląd i wiek. Nie każda kobieta, nawet jeśli będzie się starała, będzie atrakcyjna.

Gość gość
są faceci, którzy uwielbiaja puszyste Panie, wiec nie uogólniaj :) Zanurzenie się w takiej cipce i macanie wielkich cycuszków to dopiero doznanie :)

Gość gość
skoro jestem chamski to mogę też dodać (bo to prawda), że nie chcę starszych kobiet ze względu na duży przebieg,szczególnie po ciąży są luźne.

Gość gość
Golfa 20 letniego, w wieku jego córki jeśli ją posiada

Gość gość
a o czym ja 23mam rozmawiać z 40latkiem?? O prostacie? o łysieniu, depresji? alimentach? o starej żonie? dzięki wole się bawić na imprezach z moimi równolatkami!!!!szkoda czasu

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona wiecie że neptyk stamtąd pochodzi