Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powinno się zrobić z ludźmi którzy zniszczyli komuś życie, a sami są szczęśli

Polecane posty

Gość gość

Zj***li komuś zdrowie i/lub życie, doprowadzili do rozpaczy,depresji, prób samobojczych a sami sobie żyją jak paczki w maśle. Co się powinno z nimi zrobić?

Gość gość
Karma ich dosięgnie prędzej czy poźniej... Ja w nią wieże bo to prawda

Gość gość
Karma. To co dajesz innym, wraca do Ciebie, nie raz się o tym przekonałam, nie tylko na własnej skórze.

Gość gośćszarik
zmien tampona...wszystko sie zmieni...

Gość gość
Powinno nie dac się zniszczyć.

Gość gość
Jak zniszczyli zycie?

Gość gość
Znam to uczucie. Odciąć sie od tego kogos. Starac sie wybaczyc w głębi serca i życzyć szczescia. Cóż mozna poradzić? Usiąść na brzegu rzeki i poczekac....

Gość gość
Nawet jak to się stało przypadkiem niecelowo to karma zadziała?

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak karma (chyba że w puszkach dla psa lub kota. Znam wielu takich ludzi co w przeszłości wyrządzali krzywdę drugiej osobie zresztą do tej pory nic się nie zmienili, a w ich życiu osobistym wspaniale im się układa i mają piękne żony, wspaniałe dzieci, dobrą pracę.

Gość gość
Niecelowe czyli z glupoty? :D:D Tym bardziej zadziala

Gość gość
Ja tez znałam takiego człowieka, który cały życie wyrządzał innym krzywdę, a jemu żyło się świetnie. Dwa miesiące przed śmiercią posypało się, to cudowne życie i to co wycierpiał w tym czasie, to nikomu nie życzę. Tak, karma wraca.

Gość gość
ludzie którzy aktywnie nieszczą innym życie z czasem trafią na kogoś gorszego od nich. Chyba, że to tradycyjnie zwalanie winy za swoje nieudacznictwo na innych

Gość gość
dwa tygodnie vs całe życie udupiania innych i luksusów dla siebie? No nie wiem czy to porównywalne.

Gość gość
Dwa miesiące. Może nie porównywalne, ale wierz mi, nie chciał/abyś tak umierać.

Gość gość
Dwa miesiace a cale zycie to roznica. Nawet jak umarl to co narobil tego nie zwroci.Nie ma karmy:(

Gość gość
powinno się zająć sobą, leczyć depresje i próbować ogarniać zycie, a nie tak się poddawać wpływom innych ludzi i jeszcze rozpamiętywać to latami

Gość gość
skąd to znam,,,zakochuje w sobie dziewczyny a potem je porzucam jak śmieci wymyślając dziwne powody http://zapodaj.net/30a98e5ab601a.jpg.html same są też sobie winne, bo zakochują się we mnie bo jestem bogaty i szastam pieniędzy

Gość gość
a leczysz się gdzieś misiu? bo chyba powinieneś , no i stać ciebie

Gość liliowa4455
krótko i nie na temat: Bóg kocha was niewyobrażalnie wielką miłością, pamiętajcie że to życie skończy się kiedyś a wtedy staniecie z Nim twarzą w twarz, myślcie o tym spotkaniu już teraz, to realne, to się naprawdę stanie, żyjcie tak by było to miłe spotkanie, on chce dla was wszystkiego co najlepsze i mając większą wiedzę od was- lepiej wie co takim właśnie jest !!!

Gość gość
nie muszę się leczyć, kiedy byłem zwykłym studenciakiem większość mnie olewała (po tym jak dowiadywały się, że c***a zarabiam), teraz jak zarabiam gruby hajs to się same nawijają

Gość liliowa4455
krótko i nie na temat: Bóg kocha was niewyobrażalnie wielką miłością, pamiętajcie że to życie skończy się kiedyś a wtedy staniecie z Nim twarzą w twarz, myślcie o tym spotkaniu już teraz, to realne, to się naprawdę stanie, żyjcie tak by było to miłe spotkanie, on chce dla was wszystkiego co najlepsze i mając większą wiedzę od was- lepiej wie co takim właśnie jest !!!

Gość gość
musisz, musisz, ewidentnie psychotyczny jesteś

Gość gość
dziewczynom to raczej nie przeszkadza, albo same nie wiedzą w jakie bagno się pakują,,,ale cóż, same widzą co biorą

Gość kiedyś różą byłam
odpowiedzą albo jeszcze tutaj albo po tamtej stronie,zazwyczaj to podli śmierdzący tchórze którzy nie potrafią przeprosić i odwracają kota ogonem oskarżając swoje ofiary,to ludzie malutcy którzy w konfrontacji z silniejszym wymiękają