Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćSynAdolfaH

Jestem chyba nie slubnym dzieckiem Adolfa H. Powaznie.Oto moja historia.

Polecane posty

Gość gośćSynAdolfaH

Urodzilem sie w Polsce w 1980 roku w generalnej....w Krakowie. Czytalem literature polska i uczylem sie polskiego i jestem polakiem az tu nagle zaczolem po niemiecku mowic,mam blekitne oczy,krew,wysoki jestem i sylwetka sportowca. Mama mowila mi,ze miala kochanka. Adolfa H. Ale nie chce mi nazwiska powiedziec calego. Co zrobic? Jak znalezc tatusia? Dziekuje za pomoc.

Gość gość
Yyyyyy hotel w 1980 roku nie żył od kilkudziesięciu lat wiec jak możesz być jego synem?

Gość gość
ale Adolf nie byl ani wysoki, ani nie byl blondynem, ani nie mial niebieskich oczu, mowią że to był zyd...kto wie przeciętny Niemiec tez nie jest niebieskookim blondynem, to raczej Islandczycy, Norwegowie... Szwedzi juz nie, bo tam jest wiecej arabow, polakow i ruskich niz szwedow :D

Gość gość
Słownik: hotel-> hitler

Gość gośćSynAdolfaH
To chyba prawda, że był Żydem. Właśnie zauważyłem, że rosną mi pejsy :classic_cool:

Gość gośćSynAdolfaH
Zmiataj podszywie z gory. Mama opowiadala ze,tatus do Argentyny wyemigrowal bo chcieli go w elropie zabic bo niby duzo ukradl dziel sztuki a jako maszynista tak za/je/bal w nasyp,ze pociag sie zawalil,to byl pociag intercity Gold . Moja mama byla volks cos tam,cos tam a tatus byl i pisarzem ponoc ale chyba kiepskim jak zabraniaja jego sztuke czytac,hihi.