Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ej, znacie chociaż jedną osobę głęboko wierzącą, która jest zdrowa psychicznie?

Polecane posty

Gość gość

Ej, znacie chociaż jedną osobę głęboko wierzącą, która jest zdrowa psychicznie?

Gość gość
obecnie najbardziej wierzący to prezydent, premier, prezes, cała pis i ich wyborcy.

Gość gość
Dobra, bez takich. Wiadomo przecież o co mi chodzi. Znacie chociaż jedną osobę głęboko wierzącą, która mby nie byłą popiertolona?

Gość gość
Słowianin nie wk***iay mnie. Dobra, wypiszę kilka objawów: - wąskie horyzonty - brak logicznego i krytycznego myślenia - niski poziom wiedzy ogólnej, brak orientacji w podstawowych elementach życia narodu i państwa (wybory, sejm, senat, wydarzenia polityczne w pl i na świecie) - cieniutki głosik - modlenie się kosztem zaniedbywania podstawowych obowiązków (dbanie o dom, o siebie) - ubiór jak ze średniowiecznych slumsów - narzucanie poglądów wszytskim jak leci, mimo sprzeciwu. JASNE??? To teraz słucham .

Gość gość
tendencyjne pytanie wierzący odpowiedzą, że przecież znają niewierzący chcąc zrobić z wierzących zrobić głupków powiedzą, że nie znają

Gość gość
Moja teściowa :-)

Gość gość
Nie jest to pytanie tendencyjne, bo nie pytam o ogół społeczeństwa wierzących. Wystarczy, że ktoś zna TYLKO JEDNĄ osobę wierzącą i normalną, i na tak postawione pytanie musi odpowiedzieć TAK.

Gość gość
tak znam jedną dziewczynę,niebrzydka,potrafi się ubrać,ale fakt nieco dziwna

Gość gość
Ja głęboko wierzę w to, że uda mi się spełnić chociaż jedno moje marzenie. I twierdzę, że jestem zdrowa psychicznie :P

Gość gość
jasne slowianin, faustyna byla grozna tak samo jak jezus, w sam raz do eksterminacji... czy ty czytasz swoje posty? moze zacznij, sam dojdziesz do wniosku ze stek bzdur wychodzi spod twoich palcow

Gość gość
Najgorsze bydło i swołocz to niewierzący katolicy. Czyli 90% wszystkich katolików świeckich i 100% kościelnych.

Gość gość
Słowianim w jednym ma rację- ja znam taką fanatyczkę, nie ma 23 lat nawet, a mówi że jest zmęczona życiem i tym grzesznym światem i chce już umrzeć, "chce już do nieba". Najlepsze jest to, że gada tak przy swoich rodzicach i dziadkach, czym bardzo ich rani.

Gość gość
ALe ta dziewczyna jest tępa jak strzała aborygena, nie sprząta dokładnie, wygląda jak fleja. W kościele melduje się codziennie x razy, do tego z byle g0o0vnem lata do księdza "po poradę duchową". JPRDL.

Gość gość
Katole to debile. Ale zmartwię cię słowianinie - Bóg JEST. I nie jest nim swarog, ani trygław :D

Gość gość
a jak, mieszkając z takim debilnym katolikiem wytlumaczyc mu, zeby sie ody...ebal z tymi swoimi rozmowami i modlitwami

Gość gość
O! Siurpryza! Czyli nie jesteś głupi. Tylko głupi i okrutny!!!

Gość gość
Katol nadstawi drugi policzek? Słowianin! Ty na dodatek jesteś głupi do kwadratu!!!

Gość gość
Nienawidze klechow watykanu chcalbym do nich strzelac

Gość gość
Twoja głupota ewoluuje wykładniczo! Qźwa! Zatrzymaj to!!!

Gość gość
Moja matka wierzy wiara fanatyczna tylko bog bog i bog zabij ja :D:D masz racje jest popiepszona psychicznie doszczetnie

Gość gość
Ty masz racje, ksiądz ma racje... Odwiedź czubie ubikację :D:D Ty głupszy jesteś od księdza proboszcza :D

Gość gość
To się nazywa Ateista chrześcijański. Wirzy w Boga, ma wpojone zasady, dobro itp. ale nie biega na każde zawołanie do kościoła i ręki księdzu nie całuje. Jets bardziej życiowy.

Gość gość
jaka jest definicja osoby zdrowej psychicznie?

Gość gość
autor chyba chciał przez to powiedzieć, że nie uważa za zdrowego psychicznie ani prezydenta, ani premiera, w ogóle całego rządu, wszystkich posłów pis, ich rodzin i zwolenników. A także tych wszystkich co dzisiaj przyjdą na marsz.

Gość gość
Znam jedną. Facet, pracuje ze mną. Wierzący, a jednocześnie ogarnięty. Wiem, ze przynajmniej raz dziennie jest w kosciele, albo o swicie, albo wieczorem. Jednocześnie ma bardzo silną pozycję zawodową, finansowo stoi dobrze (wiem, co sama rozliczam jego zarobki :P) To co jest najbardziej przerażające, to fakt, że jest... hmmm jakby to powiedzieć... dobry? Odcina się od wszystkich sytuacji, które moglyby w jakiś sposob zranić innych- nie bierze udzialu w zadnych plotkach, jest pierwszy do pomocy- niezaleznie od tego czy pomaga pani sprzatajacej czy osobie na wyzszym szczeblu. Nie wstydzi sie mowic o swojej wierze, ale nie zaniedbuje przez nią pracy (ma jeszcze jakies pasje- wspina sie i jezdzi wyczynowo na rowerze). Ogolnie jest cichy, spokojny, nigdy sie nie denerwuje... Z perspektywy 4-leetniej znajomosci nic nie wskazuje na to, ze jest p**********y...

Gość gość
wiedziałem, że choć jeden się znajdzie

Gość gość
Dopowiem jeszcze, ze nie wiem jakie ma poglądy polityczne, bo nigdy na ten temat sie nie rozwodził. Ogolnie jednak inteligenty, oczytany facet z bardzo szeroką wiedzą 'ogolna', jednoczesnie zafiksowany na waskie dziedziny zycia, o ktorych moze gadac godzinami. Nie wdaje się w dyskusje na temat wiary- wiadomo, jakies podsmiechujki od kolegów w jego stronę to norma, On zbywa je jednak usmiechem.

Gość gość
jest takich wielu tylko się z tym nie obnoszą tak jak ci zdrowi psychicznie ateiści którzy plują jadem i wyśmiewają inaczej myślących

Gość gość
na koniec dodam, ze chwilami mu zazdroszczę... Wydaje mi sie, ze silna wiara znaczaco pomaga mu być "ponad wszystko" co dzisiaj jest w jakimś sensie złe, zakłamane itp.

Gość gość
slowianin, ja nie musze Go niszczyc. Nie widze w tym celu. Ma wokol siebie bardzo wiele osob, myslacych podobnie do Ciebie i zarzucajacych lawiną pytan, stwierdzen, ktore moglyby obnażyć Jego...hmmm fanatyzm? Ja nie widze celu, by to robic. Dla mnie to fajny, zyciowo ogarniety facet, a ze wierzacy? Trudno :P