Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochote wyslac corke partnera do szpitala na swieta...nienawidze jej

Polecane posty

Gość gość

Nienawiść mnie dobija...mam ochotę odstawić jej leki które bierze i wysłać do szpitala. Ona bierze leki na serce czy coś się jej może stać jeżeli odstawie jej? No tak jej nienawidzę ze aż się cała trzese jak o niej pisze.

Gość gość
moze umrzec

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
To znaczy że jesteś morderczynią. Obyś sama dostała ataku serca.

Gość gość
a ja mam inny problem ... moja córka niekocha mnietylko swoją macochę... ostatio widziałam się z nią rok temu i się tego dowiedziałam

Gość gość
Rok temu??!!!!no to sobie zapracowalas na ten brak miłości sama..

Gość gość
przedtem chciałaś wysłać teściową może tym razem wyśle ktoś Ciebie ?

Gość gość
No i sama będziesz suko w święta siedziała, bo ojciec będzie z córką w szpitalu, a ja dowie się, że jej celowo leki odstawiłaś, to cię za/j/e/bi/e zanim policja zdąży przyjechać

Gość gość
puste masz życie że wymyślasz tak kiepskie prowokacje

Gość gośćtez ONA
do jelopa z 14,13 - przemek kubis zazyj leki

Gość morderczyni
To ja miałam następujący przypadek: miałam dwie papugi, wypuściłam je z klatki, myślałam ze weszły dwie, ale weszła tylko jedna, zgasiłam światło i kiedy szlam do łóżka to nadepnelam na jedna z nich i w ten sposób ja zabiłam :'( cieżko opisać, co wtedy czułam. Moze wyda sie to śmieszne, ale miałam ochotę skończyć ze sobą, bo sumienie nie dawało mi żyć i nie daje do dzisiaj, mimo ze stało sie to na przełomie lutego - marca. Nie rób tego, bo nie dasz rady potem.

Gość gość
Ja nie chcę jej zabijać ale mam nadzieję że szybko się od niej usilnie bo tak jej nie cierpię i nienawidzę ze aż mnie skręca

Gość gość
gość dziś niestety nie kocha mnie i były mąż również dlatego zgodziłam się na rozwód i pogodziłam z tym ze kocha inna a córka macochę woli ode mnie ... odeszłam od nich ... rok temu córka powiedziała ze macocha lepsza i fajniejsza i kocha macoche i wtedy ostatni raz się z nia widziała przestałam się im naprzykrzać ... wybrał tamtą i córa również więc bez sensu się dalej wysilać skoro to daremne... niech będzie z tą osobą którą kocha

Gość gość
Mam nadzieję, że twój partner przeczyta ten wątek i wypieprzy cię ze swojego życia na zbity ryj.

Gość morderczyni
Miałam w szkole taka niby koleżankę, wymyślająca rożne oczerniające mnie plotki. Pod koniec gimnazjum rywalizowałyśmy o najwyższa średnia. To ja wygrałam. Mam rownież certyfikaty z ang, niem i fr, za co jeszcze bardziej mnie znienawidziła. Swoimi osiągnięciami zdobyłam wiele znajomych w liceum, a ona dalej wymyśla plotki i wciąż mnie oczernia, ale mam to w doopie. Kiedy mnie widzi, ma ochotę sie na mnie rzucić. Mimo to nie zwracam na nia uwagi.

Gość morderczyni
Miałam w szkole taka niby koleżankę, wymyślająca rożne oczerniające mnie plotki. Pod koniec gimnazjum rywalizowałyśmy o najwyższa średnia. To ja wygrałam. Mam rownież certyfikaty z ang, niem i fr, za co jeszcze bardziej mnie znienawidziła. Swoimi osiągnięciami zdobyłam wiele znajomych w liceum, a ona dalej wymyśla plotki i wciąż mnie oczernia, ale mam to w doopie. Kiedy mnie widzi, ma ochotę sie na mnie rzucić. Mimo to nie zwracam na nia uwagi.

Gość gość
nudny bezmózgi nolife