Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam już kupić mandarynki i kapustę kiszoną czy się zmarnują do świąt?

Polecane posty

Gość gość

Mam dylemat...kupować już takie rzeczy?;-/ nie chcę przed świętami robić zakupó, w tym tygodniu wszystko kupię. O kapustę i mandarynki się głównie boję;-/

Gość gość
mandarynki nie wytrzymają

Gość gość
ale ogórki kiszone trzymam nawet rok, to kuxwa kapucha nie wytrzyma dwóch tygodni?? ech...dla mnie to jest stres. Ja już wczoraj robiąc zakupy podstawowe widziałam tłumy w sklepie, aż mi sie śniaanie cofnęło, blee...nienawidzę przedświatecznej gorączki. Sylwka tez nienawidzę.;-//

Gość gość
to po co chodzisz do jakiś molochów, idź do zwykłego sklepu to w zadnych kolejkach stać nie będziesz

Gość Józef Bździuch
kapustę kiszoną można kupić spokojnie ale w zamkniętym pudełku , mandarynki, pomarańcze za tydzień wyrzucisz , zgniją co roku o tej porze jest szał kupowania a dzień po świętach na śmietniku leżą ZIELONE szynki, kiełbasy i inne wędliny zepsute , nawet koty śmietnikowe nie chcą tego zjeść !

Gość gość
Tragedia, a w Afryce w tej chwili umiera jakieś 100 dzieci, jeśli nie więcej, ztakimi wielkimi nadętymi brzuszkami i skóra na samych kościach. Wstyd. Molochy?? Tzn hipermarkety??/ A wiesz, że dobrze gadasz? Pójdę do warzywniaka i sklepiku osiedlowego na rogu, tam kupię kapuche. Czemu na to nie wpadłam? Bo ejstem typowym konsumpcjonistą 21 wieku, lol;-))