Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość monika112233

Alkohol, blackout, wymyślanie gwałtu

Polecane posty

Gość monika112233

Przedwczoraj poszłam na pracowniczą imprezę bożonarodzeniową. Nie za dobrze spałam poprzedniej nocy, potem pracowałam cały dzień i po pracy poszliśmy do restauracji. Było dużo alkoholu i ostatnią rzeczą jaką pamiętam jest 2 w nocy, około 10 kolegów z pracy i ja, gadamy, pijemy. Po czym odzyskuję świadomość w domu o 6 rano i nie jestem w stanie sobie przypomnieć co się wydarzyło np 10 minut wcześniej. Mój mąż powiedział mi, że zupełnie nie byłam sobą, że w ogóle mnie nie poznawał, że przed wszystkimi uciekałam i mówiłam, że zostałam zgwałcona i że mają mi uwierzyć. Okazało się, że koledzy z pracy zadzwonili po niego w środku nocy, żeby mnie odebrał i powiedzieli mu, że ja ciągle mówię o tym gwałcie. Mój mąż pytał mnie, kto mnie zgwałcił, a ja nic mu nie odpowiadałam. Jestem na 90% przekonana, że nie zostałam zgwałcona, bo ani nic mnie nie bolało ani nie miałam żadnych śladów gwałtu na ciele ani nie byłam mokra ani moja bielizna nie wskazywała na nic z tych rzeczy. Po prostu to sobie wymyśliłam. W poniedziałek muszę wrócić do pracy. Naprawdę nie wiem jak ja sobie dam radę z tym poczuciem wstydu. Boję się, że wszyscy będą o mnie gadać i cała wielka firma dowie się kim ja jestem. Myślałam o wzięciu urlopu, ale to nie ma sensu bo kiedyś z tego urlopu muszę wrócić. Czy ktoś z was miał sytuację, że wymyślał niestworzone rzeczy po tym jak zaliczył blackouta? Czy to jest w ogóle choćby odrobinę normalne???? Jestem przerażona swoim zachowaniem. Jak ja mogłam coś takiego wymyślić. Nie potrafię o tym z nikim porozmawiać, bo jest to zbyt zawstydzający temat, dlatego piszę tutaj.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować