Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

juz nie wytrzymam seksu w moim zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Po prostu juz nie moge z moim mezem. Nigdy nie bylo meeeega ale bylo ok, fajnie, wesolo. Od ok roku po prostu zmuszam sie do seksu, doslownie mnie boli kazdy raz a nie mialam nigdy klopotow anatomicznych. Maz ma orgazm, jest zadowolony, podobam sie jemu. Jak sie jakos przestawic, by nie czuc sie jak maszyna,??Probowalam nastrojowej muzyki, bielizny, nowe pozycje. No po prostu nie moge, 4 rok mam idzie a ja juz mam po dziurki w nosie. Nie dam rady juz sie przymuszac po prostu;(

Zapewne masz problemy z nawilżeniem pochwy, lub też cierpisz na nerwicę pochwy. Jedno i drugie może być spowodowane nadmiarem stresu oraz traumą powodowaną przez kolejne bolesne stosunki.

Gość gość
Master prawiczku nie udawaj specjalisty. Autorko maz Cie chyba juz nie pociąga. Byłam z kimś 2lata i seks był raz na miesiąc i to zmuszalam się. On mówił, ze mam male libido. Chłopak był cudowny,ale niestety nie pociągał mnie a ja głupia liczylam na cud,ze nagle go pokocham,ze pojawi się chemia. Wyobraź sobie po rozstaniu poznalam kochanka, z którym ciągle mi mało!

Gość Józef Bździuch
widzisz Tomek, po cholerę się pchasz między młotem i kowadłem, skoro i tak nie znasz się na tych sprawach , kobieta wyjaśniła, że zwyczajnie potrzebuje kochanka aby było porządne łubudu !

Gość gość
to smutne ze niektorzy faceci nigdy nie beda tymi namietnymi kochankami

Gość gość
Nie wiem kiedy sie to stalo, ze nam tj. mi przeszlo..