Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie tegorocznej wigilii po tym co zdarzylo mi sie rok temu...

Polecane posty

Gość gość

Pokłóciłam się z mężem. A potem była Wigilia. Dysząc z wściekłości nałożyłam mu na talerz karpia mimo iż nie lubi. Zapytał się przy wszystkich "Och*jałaś?". Z trzaskiem postawiłam mu talerz przed nosem i wymierzyłam dwa siarczyste policzki. Usiadłam spokojnie, na co teściowa przez całą długość stołu splunęła na mnie. Moja matka zerwała się wściekle wykrzykując "jak śmiesz ty suko" w stronę teściowej. W tym samym momencie mąż wziął szklankę, zamachnął się i uderzył mnie w głowę. Szklanka rozbiła się na tysiąc kawałków, ja spadłam z krzesła. Wstałam i szybkim krokiem ściągnęłam wazon stojący na stole. Miotnęłam mu nim w twarz, z satysfakcją obserwując jak wazon uderzając w jego potylicę, pęka. Odwróciłam się i zaczęłam uciekać. Po ok. 10 krokach, mąż mnie dopadł, złapał za włosy i uderzył całej siły moja buzią w szklaną półkę która rozbiła się. Systematycznie bił moja głowa w kolejne półki, które pękały. Szkło bryzgało wszędzie, ale nie straciłam zimnej krwi. Chwyciłam ręką po walający się kawałek półki, zacisnęłam go w ręce, czując jak pozostawia mi ranę, i ciachnęłam męża w brzuch. Krzyknął "O ty suko" a mi udało się wyrwać. Zamknęłam się w garażu, wyszłam po 4h i pojechałam do siostry. Boje się że w tym roku też coś może się stać.

Gość gość
Fajne. 6/10 Jak zatytułowałaś ten horror ;)

Następnym razem ciachnij go w szyję, tak żeby rozciąć tętnicę szyjną. Potem powiesz że zrobiłaś to w samoobronie, gdy mąż próbował cię zamordować :)

Gość gość
Tak wygląda tradycyjna, polska wigilja.

Gość gość
Jesooo siedze i robocie i smieje sie jak dziecko!

Gość gość
Dobre :D

Gość gość
Dobreeeeee:) zrób powtórkę z rozrywki:) po świętach nam znowu ooopowiesz .