Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dość życia mam dość miłości wszytskiego po kolei mam dość

Polecane posty

Gość gość

mam dość dziewczyna mnie zdradziła , zerwaliśmy jej matka mnie posądzała o jakieś głupoty, w sumie to jej wina bo ona była typem imprezowiczki i szukała tylko okazji do dania d**y.. przeszedłem przez piekło upokorzeń ... ledwie zdałem semestr w szkole policealnej .. biorę leki uspokajające bo nie śpię po nocach .. mam dość życia mam dość upokorzeń mam dość miłośći :( kolejny raz mi w życiu nie wychodzi bo trafiam na same szmaty .. chyba się powiesze.....

Gość gość
KOBIETY NIE POTRAFIĄ kochać nie przejmuj się. TYLKO IM SEKS FUN i przjapciułki w głowie. ...

Gość gość
staram się nie przejmować ale miłosc mnie wpędziła w stany depresyjne graniczące o myśli samobójcze wczoraj miałem dość myślałem tylko o śmierci ... nie miałem z nią nawet pierwszego razu bo musiała dać po pijaku innemu .... to boli

Gość gość
chłopie zerwij z nią jak masz mieć jakieś nieprzyjemności ze strony jej matki dla twojego dobra zapomnij musisz zduś to w sobie złam to przełam się .. a jak ktoś się będzie pytał czemu już nie jestes w związku to mów prawdę? bo zdradziła.! zawsze tak lepiej niż owijać w bawełnę .