Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybyś miała trochę bardziej stanowczych rodziców

Polecane posty

Gość gość

miałabyś nienajgorszą pracę w naszej branży,może poznałabyś kogoś lepszego niż ja,gdyby ci twoi rodzice byli trochę bardziej szczerzy i stanowczy i powiedzieli ci,że dobre czasy się kończą

Gość gość
Nie interesują mnie moi rodzice.!Oni i ja to dwie różne rzeczy!Oni mają swoje życie ..ja mam swoje.!Nienawidzę ich za to że pozwalają się krecić koło nich komuś takiemu jak ty!Dobrze wiem że lecisz tylko na pozycje mojego ojca i na to co przez poł życia zdołał uciułać na koncie w banku ,podczas gdy ty chlałeś wódę on odkładał na remont swojej ojcowizny i odmawiał sobie przyjemnosci.Nienawidzę pasożytów takich jak ty lecących na układy.Nie utrzymuję kontaktów z moimi rodzicami i nie chcę by wtrącali sie w moje życie..i życie moich dzieci.Zawsze mieli mnie i wnuki w d***e zwłaszcza mojego syna.Nienawidzę ich za to .Są beznadziejni.

Gość gość
to nie ja,pomyliłaś mnie z kimś,ja nie lecę na nic bo mam dość swojego

Gość gość
Cd.i pieprz sie z tą pracą !nie bedzie minikt pracy wybierał bo ja sama sobie ją znajdę ..taką jaką ja chcę mieć a nie taką jaka by pasowała do waszego pieprzonego wizerunku.!Odwal się.!

Gość gość
15.29 ale lecisz na układy bo niby lesniczy i sołtys czy glina to dobra partia .Wg kogo?wedłg ciebie?tfu..bo na pewno nie wg.mnie!

Gość gość
według mnie też,sołtys to żadna partia

Gość ciekawa jestem ja
A co to za branża?

Gość gość
15.33dokładnie!dlatego nie kręć sie tak koło mojej rodziny bo mnie brzydzi takie coś.Nie pozwolę by ktokolwiek wykorzystywał mojego ojca a już napewno nie taka"gnida "jak ty.!