Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy kupują markową bieliznę za 100, 200, 300 PLN ?

Polecane posty

Gość gość
że chciałabym mieć tyle kasy i móc wydawać tyle na bielizne ..

Gość Tony94
Jak ich stać to niech sobie kupują. Mnie na taką nie stać, ale nie mam z tym problemu.

Nigdy nie kupuję biustonosza, który nie jest dobrany odpowiednio - co oznacza, że muszę kupować markowe. Wolę zaoszczędzić na czymś innym, niż sobie biust deformować.

Jeśli chodzi o biustonosze, to stówa jest chyba bardzo niską kwotą. Na 85H mojego bóstwa, pasowały tylko takie po 250...300zł i to wcale nie były te najdroższe :).

Gość gość
85H to pewnie jakaś tłusta świnia :)

85 H to 95 pod biustem - dużo. Ja noszę 65 H a jakaś zachudzona nie jestem.

Gość gość
85H to pewnie jakaś tłusta świnia x napisał to zapewne polski katolik pełen miłości do bliźniego gratki za klasę 🖐️

Gość gość
a co mamy myśleć?chcę mieć wygodę i dobrze się czuć,skoro dobry stanik kosztuje 100 czy trochę więcej,płacę,jest tego wart.

Gość gość
gość dziś odezwała się grubaska obrażona :D

Biedny debilu :P : jeden cycuś w rozmiarze 85H jest większy od Twojej głowy :D. Piszę od głowy, bo od Twojego mózgu większy jest nawet rozmiar SS, czyli Sam Sutek :P. x Podejrzewam, że trudno byłoby mi kupić stanik na rozmiar 145cm pod "biustem" :P.

Gość gość
na porzadny stanik trzeba wydac haze 65 h to takie orzeszki :classic_cool:

Gość gość
22:51 tlusta swinia to moze nie, ale osoba otyla tak. Misio podejrzewam, ze te 85 pod biustem twojej pani jest bardzo ciasno zapiete. :)

Gość gość
65 h? to orzeszki??ty chyba cucka nie widzial haha ja mam 36-dd tez latwo w pl nie bylo mieszkam w uk i tu za grosze sa staniki fajne.kiedys tylko drogiew pl bardzo drogie

Gość gość
widziala widziala :P tak tylko was wnerwiam

Gość juliaaa888888888
Ojejku ,ale glupie pytanie, skoro ich stać to kupują, a może lubia droższa bielizne i wolą wydać na to niż na 5 bluzek z sieciówki, różne są upodobania, ja osobiście kupuję ładną, ale nie bardzo drogą bieliznę , czasem mój facet mi kupi drozsza :)

>>>Misio podejrzewam, ze te 85 pod biustem twojej pani jest bardzo ciasno zapiete.<<< x Nie rozumiem: na jakiej podstawie to podejrzewasz. x Stanik jest wygodny, gdy w w ten rozmiar 85 można bez większych problemów dłoń włożyć. Nie może więc być tam obcisły. x Akurat ta dziewczyna, wcale nazbyt gruba nie była :). Wg BMI miała kilka kg nadwagi.

Gość gość
85 H toż to jakieś monstrum Ja mam 75D i myślę, że jestem za gruba Ma farta to monstrum z 85H, że jest dla jakiegoś faceta bóstwem i kupuje jej biustonosze za 300PLN

Gość gość
No coz, jak sie ma duze cycki i maly obwod pod biustem to trzeba :) ciesze sie, ze nie mam taniej figury :)

Misiek, jeśli można włożyć dłoń, to jest co najmniej o 5 cm za szeroki na obwodzie. Zamiast wydawać pieniądze, zabierz swą panią do brafitterki :)

Gość gość
Ja mieszkam za granicą i kupuję bieliznę za różne pieniądze. czasami majtki za 4 funt, czasami za 8. staniki mam i takie za 15 funtów i takie za 45.

To już nie jest moja pani. x A biustonosze dobierała całymi godzinami w dobrym salonie :). Gdyby nie to, że kilka samotnych pań, prosiło o radę ekspedientkę, nie przejmując się zbytnio moją obecnością :P, to pewnie zanudziłbym się tam na śmierć :(, a tak, co pooglądałem, to moje :P :P :P. Ten biustonosz na dole przylegał, ale nie uciskał.

Gdyby któraś z dużych dziewczyn była zainteresowana, to został mi ładny gorset, po niewysokiej, choć sporych rozmiarów pani :). Tutaj był chyba rozmiar biustu 90DD albo E.

Gość gość
90 Dd, E ? co to za wielka baba?? ja noszę 65/70 D i wcale nie jestem szczupła (waga 58 kg wzrost 166cm)

Gość gość
Ale musisz miec przechlapane zycie autorko jesli cie to oburza. Jak chca to niech kupuja, kazdemu wolno wydawac swoja kase tak jak chce. A te twoje 300 zl to okolo 50 funtow, co nie jest zadna kasa. Mozna ja zarobic w jeden dzien nawet na najnizszej stawce a w godzine na specjalistycznej. Jak komus jest lepiej od kupna stanika za 300 zl czy 50 funtow to fajnie i wszystkuego najlepszego im zycie. Pieniadze sa po to, zeby sobie zycie uprzyjemniac i zapewniac komfort psychiczny (w tym przypadku i fizyczny) wiec na zdrowie. W Anglii akurat staniki sa duzo tansze na ogol, ale jakbym mogla znalezc taki jaki mi odpowiada jedynie za £50 to hym kupila. Dobra bielizna to podstawa, bluzke mozna miec tansza. Ale nie, przeciez ludzie nie widza metki stanika wiec kasa stracona, tak?

Była troszeczkę niższa od Ciebie i ważyła 112kg (na szczęście dobrze rozłożonych :D ).

Gość promooogirl
Ja uważam, że takie pieniądze są zdecydowanie za duże, tym bardziej, że można kupić cudowną bieliznę właśnie do 100zł. Polecam bieliznę Alles i ich super promocje kiedy wszystko najbardziej się opłaca :)

Gość gość
112 kg? Kobieta?????

Zgadzam się nie ma co przepłacać, wszystko wiąże się z jakością do 100 zł spokojnie można kupić ładną wygodną bieliznę http://www.kinga.com.pl/ bielizna damska kinga.com.pl To co dobre nie musi być drogie.