Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet nigdy nie całuje? Czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Czasem mnie tylko szybko cmoknie w usta kiedy go poproszę. A mieszkam z nim od dwóch lat, może być tak, że po prostu tego nie lubi?

Gość gość
Bo on się domyśla, ze robilaś loda innemu.

Gość gość
A z języczkiem to raz na początku. Mój poprzedni kochanek też tak robił, znaczy pocałował mnie raz, po ok.roku ********.

Gość gość
Ta a c***a nie brzydzi się tam pchać

Gość gość
Up napiszcie coś chamskiego o seksie

Gość gość
Miałam takiego faceta. Nie pomogły proźby, grożby i mój płacz. To był koszmar jednym słowem, co to za związek? Dodam ze od początku taki był i powiem ci ze nie wytrzymałam i odeszłam od niego bo on nie dawałam mi zanej czułości. Ani nie przytulił ani nie całował a jak byłam chora to mówił zebym nie sciemniała:-( To sa jacyś faceci z defektem, związek bez czułości nie istnieje. Jak ty to wytrzymujesz 2 lata?

Gość gość
Ależ poza tym jest miły i kochany, tylko unika takiej typowej czułości fizycznej, widocznie tak ma, szczerze mówiąc liczyłam bardziej na chamskie teksty o s*****e, ale czasem mnie to frustruje. Dodam że też nie przepadam za czułością ale kiedy kogoś kocham wygląda to inaczej, no a jego kocham co rzadko mi się zdarza.

Gość
Jeśli ktoś nie chce się całować, przytulać itp to myślę że tak naprawdę nie kocha, a przynajmniej niezbyt mocno bo wtedy chce się być blisko...

Gość
I to jest silniejsze nawet jeśli ktoś boi sie bliskości, trzyma na dystans...:)

Gość gość
Sądząc po historii naszego związku i tym co dla mnie zrobił to kocha na pewno ale nie będę tu o tym pisać bo wolę być anonimowa. Kiedyś znajoma stwierdziła że "albo mnie bardzo kocha albo jest tak głupi i naiwny". A głupi nie jest, jest cholernie mądry.

Gość gość
Dziwne to bo inni raczej się do mnie kleili, a mnie to męczyło. Nie lubię przytulania po seksie itp.

Gość gość
Może kocha ale dla mnie to nie do przeskoczenia taki związek bez czułości.Przeciez to właśnie zbliża ludzi do siebie a nie seks. Własnie czułości na codzien powodują ze kobieta czuje się kochana i ma ochotę na seks.

Gość gość
Ja wolę seks i bez czułości mam ciągle ochotę, oddzielam czułość od seksu zupełnie