Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kupujecie warzywa dla niemowlaków?

Polecane posty

Gość gość

Kupujecie na bazarze czy w markecie? Moja mama ma zamrożona marchewke ze swojego ogrodka, czy taka bedzie lepsza ? Ma jeszcze jakies wartości?

Gość gość
Ma takie same wartości jak świeża.

Gość gość
Jejku roznie, ja patrze tylko, zeby nie byly zgnile i nie wygladaly na za bardzo "wywoskowane"

Dziewczyny, pomóżcie ! Jestem położną i doktorantką Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego. Szukam mam, które są w okresie do 18. miesięcy po porodzie oraz przed ciążą nie cierpiały na zaburzenia seksualne. Zbieram informacje na temat subiektywnych odczuć seksualności kobiet po porodzie. Bardzo proszę o wypełnienie anonimowej ankiety on-line, której wyniki mają posłużyć badaniom naukowym (kwestionariusz Female Sexual Function Index) . Proszę o przekazywanie dalej linku do badania. Zależy mi na uzyskaniu jak największej liczby wypełnień ankiety, dlatego proszę Was o pomoc ! Ankieta jest anonimiowa. LINK DO ANKIETY : http://www.ebadania.pl/a0c616cedea16e95 Jeszcze raz bardzo proszę o pomoc! Jeżeli jakieś pytania są niejasne lub macie jakieś sugestie, proszę o kontakt w prywatnej wiadomości na szafie. Z góry serdecznie dziękuję.

Gość gość
Lepsza ta z ogródka. Ja przeraziłam się po obejrzeniu dokumentu "widelec zamiast noża". Zdecydowałam, że będę kupować w eko sklepach. Teraz w zwykłym spożywczakach nie wspominając już o marketach jest tyle chemii, że szok. Ile te marchewki miały nawozu przyśpieszającego wzrost i tym podobne? Mojej 7 msc córce rosną piersi od chemii zawartej w składzie całkiem niewinnych potraw. Tak więc polecam eko sklepy, nie jest tak drogo jak myślałam.

Gość zuziagola
Ja sieje z nasion http://florexpol.eu/301-nasiona w ogrodzie. Mam własne warzywa i zawsze zdrowe, wtedy jestem pewna co daje dziecku. Tak samo nie kupuje gotowych produktów dziecku w słoiku tylko sama przygotowuje wszystko.