Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasze psy tez tak śpią? foto

Polecane posty

Gość gość
Nieźle musi walić to łóżko i pościel :/ a ty w tym potem śpisz?

Gość gość
Fajny pieseczek to sweter irlandzki czy jakoś tak

Gość gość
Owszem. Lozko nie wali bo pies jest często kapany, nie lata tez po dworze samopas, poza tym pościel jest zmieniana co kilka dni, podejrzewam ze mój pies jest czystszy niż nie jedna osoba z kafe

Gość gość
mam dwa yorki i też tak śpią,ten młodszy jeszcze lubi spać na plecykach :)

Gość gość
Oj juz bez przesady, ze jest czystszy, człowiek sie myje codziennie, a pies duzo rzadziej, poza tym jak wychodzi na dwór to chodzi bo błotku, pies się nie podciera po załatwianiu sie i czesc np moczu zostaje na siersci , generalnie to jest niehigieniczne, a psu mozna kupic równie dobrze wygodne posłanie takie specjalne i tez mu bedzie wygodnie

Gość mam  yorki
to ja od yorków,moje pieski mają dwa posłanka a i tak śpią z nami w łóżku,nam to nie przeszkadza

Gość gość
Ja tam lubie zwierzeta, ale jestem przeciwniczka ich spania na łozkach, dawania im rzeczy dla ludzi jak np slodycze itd, uwazam, ze to chore :O ten piesek moze i wyglada słodko, ale za to ile zarazków przenosi, juz nie mowiac o tym ,ze pod taka kołdra moze mu byc goraco, to nie dziecko tylko pies

Gość gość
Ma posłanie ale i tak wchodzi na łóżko i pcha się pod koldre, lubie jak tak sobie spi i słodko chrapie :) nie brzydze się mojego psa

Gość gość
tak samo jak uważam za chore : ubieranie psow w ubranka co jest całkowicie zbedne, albo całowanie ich w pyszczek, lubie zwierzeta i sama je mam ,ale naprawde to jest zbedne, a napewno tych zwierzaków nie uszczesliwi, bardziej beda zadowolone ze spaceru czy jakiejś zabawy jak aportowanie itd

Gość mam yorki
jak mu jest za gorąco to wychodzi spod kołdry i kładzie się na nią,dla mnie moje pieski są ważniejsze niż dzieci z rodziny (własnych nie mamy)

Gość mam yorki
a ja uwielbiam dawać buziaki moim pieskom w pyszczek,one tak samo lubią dawać buziaki czyli lizać...jeju jak ja je kocham :)

Gość gość
A dla mnie pies to pies, a dziecko to dziecko, kazde mozna kochac na swoj sposob, ale nie mozna psa traktowac jak dziecko :D Ze wzgledow higienicznych i zdrowia ludzi i psow Moja koleżanka np swojego psa karmi wszystkim np ostatnio tortem imieninowym przez co jej pies moze zachorować... Albo daje mu buziaka w pysk :O

Gość gość
Jest jej czasami gorąco i wtedy idzie spać do swojego legowiska, ale jak chce na łóżko to jej nie zabraniam, słodyczy nie daje bo wiem ze dla zwierząt są szkodliwe, ale uwielbia niektóre owoce, mandarynki, jabłka, arbuzy, banany. Lekarz powiedział ze można od czasu do czasu dac psu posmakowac jakiegoś owoca

Gość mam yorki
pies ma w pyszczku mniej bakterii niż człowiek w buzi

Gość gość
To łóżko to jakiś barłóg więc nie ma co tego żałować, niech sobie piesek pośpi skoro nie ma własnego wygodnego legowiska :)

Gość gość
Ja Lubie ja całować w lepek :)

Gość gość
zarazki też dla ludzi, nie przeginajcie. w ogóle zwierzęta nie są dla czyściochów, gubią sierść i brudzą, to oczywiste. mój też spi ze mną w łóżku ale nie pod kołdrą. rano przyłazi się poprzytulać albo sam go wołam :D

Gość gość
A człowiek w gebie to nie ma zarazków? I jeszcze wkladacie sobie tam języki, ja się przecież nie liże z psem. Albo robocie loda z polykiem facetowi i mowicie ze pies ma w pysku więcej zarazków niż czlowiek. Dobre, ha ha

Gość gość
słodziak, ale mój nie lubi spać pod kołdrą, na pewno nie śpi tak grzecznie jak Twój, raczej rozwalony w poprzek łózka :(

Gość gość
psy śmierdzą bo się pocą wolę koty, koty się nie pocą i ich sierść nie ma tego charakterystycznego odoru

Gość gość
mój też tak śpi :D

Gość gość
słabo mi na myśl że miałabym leżeć i wąchać pościel, w której spał pies, fuj to już lepiej menela zaprosić do łóżka

Gość gość
A swoje bąki spod kołdry to lubisz wachac?

Jak bym mogła to bym co nie co Wam odpowiedziała na te denne wpisy typu że w łóżku śmierdzi jeśli śpi w nim pies, a g****o prawda !! A co do zarazków i bakterii to wiedzcie że pies do mieszkania wnosi na czterech łapach mniej zarazków niż człowiek na obu stopach. Bosh co za ludzie :/ Do autora tematu; Nasz pies też śpi jak człowiek, czasami nawet wchodzi pod paszkę i śpi na tak zwaną łyżeczkę, kochana moja perełka ;)

Moje nie, bo im za gorąco. Ale przychodzą czasem poleżeć do łóżka ze mną, szczególnie jak męża nie ma w domu. On twierdzi, że miejsce psa jest na jego posłaniu. (Ale ile razy go złapałam jak leżał na kanapie a pies na nim, to tylko ja wiem :D )

Gość gość
:D mój tak spi. wtula sie jak maly pieszczoch. często spi jajkami do góry :classic_cool: ulubiona pozycja to zwinety w kłebuszek i przytulony do mojego ucha.nigdy nie myslalam, ze mozna tak kochac psa :) z wzajemnoscia

Gość gość
Brudasy i tyle w temacie. Pies se lize jajka ,doope a wy mu ryja calujecie.