Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian971997

Kocham swoją byłą i nie wiem co zrobić ...

Polecane posty

Gość Adrian971997

Witam. Mam taki problem , byłem z dziewczyną 2,5 roku bardzo kochaliśmy się , spędzaliśmy praktycznie każdą wolną chwile ze sobą , wiadomo jak to w związku kłóciliśmy się czasem ale to nie zmieniało faktu że się kochaliśmy . A teraz do rzeczy od jakiegoś czasu dziwnie zachowywała się , nie chciała za bardzo ze mną rozmawiać i wgl , chciała zrobić sobie przerwę no to można tak nazwać że zrobiliśmy sobie , ale to nie wypaliło dowiedziałem się że zakochała się w moim dobrym koledze ... On przyjeżdżał praktycznie codziennie przez miesiąc z kolegami , ale się to zmieniło przestał do mnie dzwonić i wgl , zaczął do mojej byłej dzwonić ale myślałem że tak po koleżeńsku , i w końcu wyszło on się zakochał w niej ona uświadomiła sobie że też do niego coś czuje i tak się rozpadł związek parę dni po rozstaniu dowiedziałem się że się całowali to poszedłem do niej pogadać czy już nie chce do mnie wrócić czy czuje coś do mnie i wgl to zaczęła płakać .. Później ją przytuliłem zaczęliśmy się całować wziąłem ją na ręce mówiliśmy że teraz nam się ułoży będzie lepiej mówiliśmy sobie że się kochamy itd , na drugi dzień napisała mi że ją poniosło i to było na pociesznie to ja myślałem że nie wytrzymam ... No i na dzień dzisiejszy są chyba razem , a ja nie wiem co robić dalej coś do niej czuje i wiem że wybaczyłbym jej to co zrobiła chociaż nie powinienem , Kocham ją bardzo i zależy mi na niej , ale jej na mnie chyba już nie , nie mogę tego znieść że po rozstaniu tak szybko sobie znalazła chłopaka .. Obiecała że będziemy bardzo długo razem i za jakiś czas jak będziemy zarabiać to zamieszkamy razem , ale kłamała ciekawi mnie to czy wgl mnie kochała... Proszę was o pomoc bo nie mam pojęcia co robić bo dalej mi na niej zależy :(

Gość gość
Ile wy macie lat? 15?

Gość gość
A później stwierdzisz że i tak nienawidzisz kobiet ;)

Gość Adrian 97199
Po 18 mamy -,- najgorsze jest to że 6 dzień pod rząd mi się śni , prosiłbym o poważne odpowiedz ;/