Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łuszczyca przychodnia Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Hej, szukam dobrej poradni dla łuszczyków na NFZ - może być też pojedynczy lekarz - najchętniej w okolicach Śródmieścia. O Koszykowej czytałam różne opinie, to samo o Wołoskiej i niekoniecznie zachęcająco. Chciałabym sensownego lekarza, który nie przepisze mi sterydów na odwal, bo raz że teraz karmię, a dwa, że na sterydy źle reaguję w ogóle. Teraz niestety skierowanie potrzebne, więc każda zmiana lekarza zaczyna być problematyczna. Które przychodnie oferują naświetlania? Dzięki z góry za odpowiedzi

Gość gość
Może warto wybrać się z takim problemem do specjalistów, skoro jest ich taki deficyt? Osobiście uważam, że z tego miejsca bez problemu możesz dojechać na Bielany, gdzie w przychodni specjalistycznej www.high-med.pl pracują prawdziwi specjaliści. Mi pomogli poradzić sobie z tym problemem, więc może Tobie tez się to uda. Ja bym za bardzo na zdrowiu nie oszczędzał.

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli ma dolegliwości małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gość
Nie polece lekarza, ale super maść - Mediderm. Koleżanka miała zaatakowane głównie dłonie, brała nawet chemię, wypadały jej włosy a skutki kiepskie. To NIE JEST reklama, jestem pielęgniarką i kolezanki używają jej jako kremu do rąk. Ja za nią nie przepadam bo jest tłusta, ale koleżanka z łuszczycą ma dłonie miód-malina! Może warto spróbować? Pozdrawiam!

Gość gość
Polecam z całego serca przychodnię www.tommed.waw.pl :))