Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anal Pierdzenie po wyjściu

Polecane posty

Gość gość

Mam taki wstydliwy problem z moim chłopakiem tzn.ze sobą,właśnie szukałam po necie informacji - ostatnio namówił mnie na anala dwa razy i dwa razy byłoby fajnie gdyby...nie mój pierd na końcu,jak on wychodzi ze mnie -żeby się spuścić to puszczam głośnego pierda,nie wiem jak to wytłumaczyć,za pierwszym razem poszło bardzo głośno i on zamiast się spuścić,zaczął się w głos śmiać a drugim razem już byłam tak zestresowana,że chciałam powstrzymywać to ale też poszło i też głośno-bardzo się kochamy-anal uprawialiśmy dopiero 2 razy - nie wiem co robić?tak ma być,że po jakichś *****ch wewnątrz wyjście kończy się pierdzeniem?jak to powstrzymać?

Gość gość
Nie powinno wam to przeszkadzać.

Gość gość
ale to krępujące jest,tutaj akcja,ochy i achy i on wychodzi bo chce się spuścić a tu głośny pierd:(umarłam ze wstydu

Gość gość
Olej pierdzenie jak wam dobrze to się bawcie :)

Gość gość
Bo wpompował ci powietrze, wielka filozofia

Gość gość
Wpompował Ci do środka powietrze, to nic dziwnego. Zastanów się jednak nad konsekwencjami. Hemoroidy, perforacja jelita, niedowład zwieracza to tylko podstawowe i bardzo częste przykłady.

Gość gość
Gościu dajesz te fotki po tematach, brak ci kobiety?

Gość gość
I to jest normalne?każda tak pierdzi po analu?on się prawie posikał ze śmiechu;(

Gość gość
ja nie pierdze, mimo ze facet sie we mnie spuszcza. czuje lekkie parcie ale bez trudu zaciskam tyłek moze masz slabe zwieracze... nie wiem.

Gość gość
Pierdzenie to nic,mi najnormalniej w świecie facet zlał się do środka pupy a jak wychodził,mi z hukiem wyleciała kupka na rzadko,to był dopiero wstyd:/

Gość gość
Za parę lat będziesz miała hemoroidy. To naprawdę boli. Ale co tam. To dopiero za parę lat :) Po analu, trochę bakterii na penisku zostanie. Zapalenie pęcherza Cię pewnie nie ominie. Ale co tam. Można się nafaszerować furaginem, aż do zarzygania.

Gość gość
ja ja srałam kupą z krwią po analu:(

Podobny efekt jest przy penetracji pochwy i ona też potrafi "pierdnąć". Z początku powoduje to lekki szok, ale idzie się przyzwyczaić z czasem.

Gość gość
To głupie:(