Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duża różnica wieku w związku. Jaka reakcja waszych bliskich czy znajomych?

Polecane posty

Gość gość

No właśnie jak wasi rodzice zareagowali? Akceptują związek? Ile lat różnicy między wami? U mnie jest tak, że mój mąż to rozwodnik starszy o 14 lat z dziećmi. Sama mam 30 lat. Początkowo krzywo patrzyli, ale w końcu chyba go polubili, bo mężowie moich sióstr raczej z tych niesympatycznych. Poza tym mój mąż łatwo nawiązuje kontakty z innymi, no i trochę w życiu przeżył, więc może tym sobie ułatwił całą sprawę. Gorzej ze znajomymi. Nie mogą pojąć jak można się spotykać ze "starym dziadem". Więc takich spotkań raczej unikam.

Gość gość
w tym wieku 14 lat przejdzie, gdyby to było 20-34 to na pewno byłyby krzywe komentarze i chyba nawet słusznie

Gość gość
daj sobie z nim spokoj zaraz zaniemorzę i bo bzykanku

Gość gość
u nas ja mialam 23lata,on 38-ale bez historii.mysle,ze fakt ze ma dzieci jest duzo trudniejszy do przelkniecia.moj bagazu nie mial i humorem nie odstawal od moich znajomych :)

Gość gość
jaki starzec 38 :O masakra, nie wierzę że nie było komentarzy bo gdybym ja (22) związała się z takim staruchem to wszyscy znajomi by mnie wyśmiali :O i rodzina też

Gość gość
Dzieci akurat już dorosłe i raczej na swoim. Trochę na początku mieszała była żona, bo chyba nie mogła przeżyć, że w końcu kogoś znalazł. Rozwód był z winy żony. Po prostu zdradziła do z innym, z którym miała dziecko, ale już ją zostawił i została sama z dzieckiem. Chciała wrócić do pierwszego męża czyli teraz do mejego, ale nie ugiął się :p