Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy w ciazy tak nprwde wysdzilo wm brzuch

Polecane posty

Gość gość

bo jestem w 19 tyg i utylam sama w sobie czuje sie jak krowa a brzuch jakby pelen kapusty a nie ciazowy

Gość gość
W pierwszej ciazxy zmiany dla mnie były po 4msc, dla otoczenia w okolicach 7. W drugiej ciąży już w 2msc po sobie widziałam a ludzie tak ok 5 mogli zacząć podejrzewać że być może w ciąży jestem.

Gość gość
U mnie ludzie roznie rozpoznali niektorzy po 6m-cu inni dopiero w 7 sama widzialam ok 3/4

Gość gość
U mnie podobnie. Też zaczął się zaokrąglać delikatnie po 4. miesiącu. Od 7. zaczął rosnąć dużo szybciej. Do końca 8. miesiąca nie miałam ani jednego rozstępu. W 9. tak mi wywaliło rozstępy, że nie wiedziałam, co się dzieje. Wyglądałam jak słoń w tygrysie pasy. Przybyło mi w sumie 22kg. Strasznie spuchłam.

Gość gość
Ja jestem w 18 tyg i tylko rodzina i partner widzi brzuszek także ja na duzy brzuch jeszcze czekam

Gość że co że jak
ja jestem w 33 tc. Pracowałam do początku 6 miesiąca i mniej więcej do tego czasu brzuszek był jeszcze na tyle niewidoczny, że osoby, które nie wiedziały że jestem w ciąży same się nie domyśliły. Tak na prawdę najwięcej jak na razie przytyłam na przełomie 6/7 ms i wtedy też brzuszek stał się już dość znacznie widoczny. Aktualnie może nie jest jakiś ogromny, ale już nie da się go ukryć. Podobnie jak koleżanka wyżej, kg rozeszły się chyba po całym ciele , szczególnie zauważyłam, że posżło mi w biodra i uda . Rozstępów ciążowych na razie nie mam ( mam stare z okresu dojrzewania ), ale wiem, że to wcale nie oznacza , że się nie pojawią. Nawet w 9 miesiącu mogą "wyskoczyć".

Gość gość
w 6 miesiacu za pierwszym razem od samego poczatku w drugiej ciazy choc wtedy wiecej przytylam na poczatku tj do 4 miesiaca a pozniej tylko troche za kazdym razem plus 9kg

Gość gość
koło 21tyg do 19 pracowalam, a chwilę później wielkie buuum

Gość gość
U mnie zaokrąglił się w 5 mies a zaczęło być widać w 6 mies .pracowałam do końca a raczej na 2 dni przed porodem poszłam na zwolnienie ale to nie ma znaczenia koleżanka tak jak ja pracowała do końca a widać było w 4 mies brzuszek.

Gość gośćZ
Mi się brzuch zmienił-zaokrąglił na początku drugiego miesiąca. Miałam płaski, więc od razu widać było różnicę.

Gość gość
w 20tc, mam naawet zdjęcie jak bedziesz chciała moge wrzucic

Gość gość
A mi się zaokraglil na dwa dni przed porodem i w ogóle nie brałam zwolnienia bo szkoda mi było praca jest dla mnie domem i wyniesli mnie dopiero jak mi wody odeszły