Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

SAM NA SAM, Z SAMOTNOSCIA TWARZA W TWARZ

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam 19 lat. Ucze sie w liceum i pracuje. Jestem mily, kulturalny, odnosze sie do ludzi z szacunkiem, inteligentny, niezle sie ucze. Jestem sredniego wzrostu, jasnej karnacji, dbam o siebie, zadnej nadwagi, ubieram sie schludnie i czysto, jedyny mankament to okulary i duuzy zez. Moj problem polega na tym, ze mimo iz jestem ogarniety, zadna dziewczyna sie mna nie interesuje. Cale zycie jestem sam, nigdy nie bylo calowania, przytulania, nie wspomne o innych rzeczach. Boje sie ze skoncze jako czterdziestoletni kawaler. Probowalem wiele razy, nie wiem w czym tkwi problem, ale to nie chyba zez.. no ludzie.. Zazwyczaj jest tak, ze kobieta z ktora pisze przestaje odpisywac albo w ogole nie odpowiada.. Jestem zazenowany swoim zyciem a raczej jego brakiem. Na zmiany sie nie zanosi bo w swoim otoczeniu nie ma juz dziewczyny do ktorej moglbym startowac. Mierze sily na zamiary i daruje sobie zaloty do panny, ktora nie jest w moim zasięgu.. Myslicie, ze jest szansa na normalne zycie czy jestem dla kobiet niewidzialny i tak zostanie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować