Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkowal7

Oszukany przez sklep internetowy RTV EURO AGD

Polecane posty

Gość kkowal7

Najgorszy ze sklepów z których korzystałem. Zakupiłem towar płacąc kartą kredytową z ustalonym terminem dostawy na 17.12 . Status w sklepie internetowym na dzien 18.12 zamówienie skompletowane przygotowane do wysyłki ,czyli wcale towar nie wyjechał. Po całodziennych próbach kontaktu poprzez pocztę internetową - bez odzewu !! Wreszcie zadzwonił em na infolinie gdzie po wielokrotnym przełączaniu mnie po 20 minutach powiedziałem się że towaru dla mnie niema.!!!Pani zaproponowała zwrot pieniędzy w ciągu 14 dni już po świętach!!! czyli obracać będą moimi pieniędzmi przez 3 tygodnie oraz napisanie reklamacji. Co mam powiedzieć dziecku ?? Prezentu nie zostaniesz bo Euro AGD oszukał tatusia a on nie ma pieniędzy na prezent dla ciebie .!!! Pożałowania godna obsługa klienta .

Gość gość
nie tylko w Euro tak jest, ja kiedys mialam podobną sytuacje ale w innym sklepie, kupilam laptopa, w sklepie widnial jako dostępny, przyszlo na emaila potwierdzenie złozenia zamowienia wiec klikam szybkim przelewem, nastepnego dnia dzwoni do mnie facet i mowi ze niestety nie mamy juz tego laptopa, bla bla bla ktos w sklepie stacjonarnym nie odchaczył w systemie ze ostatnią sztuke sprzedali i widnial w internetowym jako dostepny... to samo co u ciebie, na pieniadze czekalam 12 dni :O

Gość fouriera
jako zawodowa logistka muszę powiedzieć że takie sytuacje się zdarzają i to najczęściej nie z winy z sklepu, pojawiają się błędy w komputerowych systemach zarządzania zapasami, osobiście brałam tam TV i robot kuchenny na raty i wszystko było w porządku, często mają promocje na tańsze raty 0%

Gość gość 99r
kupuje tylko tam i w neonecie i nigdy se problemów nie miałem :D🖐️

Gość gość
Mogłeś kupić miesiąc wcześniej albo pojechać tam osobiście. W każdym sklepie internetowym przed świętami jest chaos. Ja kupowałam 2 razy w euro rtv. Laptop jak i tablet przyszły mi po 2 dniach. Na razie nie mam do nich zastrzeżeń

Gość gość
Kafeteria forum ma nowy skrót KaF w galerii handlowej MY Box w mieście namysłów też jest RTV Euro AGD ale tam nie oszukują namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

już myślałam, że jakieś prawdziwe oszustwo, raban jakby nie chcieli oddać kasy czy coś, pomyłki mają prawo się zdarzać tym bardziej że to pomyłka komputera , ja tam i tak wolę zawsze iść i sprzęt obejrzeć na żywo, ratami 0% też nie pogardzę :D