Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie równe reguły gry

Kobiety są bardzo bierne w poznawaniu i wybieraniu partnera

Polecane posty

Gość nie równe reguły gry

Schemat niestety wygląda tak że kobieta się stroi i maluje z myślą że "przyciągnie" odpowiedniego dla niej partnera. Jak jakiś podbija do niej i nie jest idealny to go spławia. A jak taki idealny się nie trafi to potem płacz że samotne. Dlaczego kobiety nie biorą bardziej aktywnej roli w znalezieniu dla siebie partnera? Są wybierane i akceptują podbijacza albo zlewają, same nigdy nie próbują. Wygoda? Lenistwo? Dlaczego tak jest?

Gość gość
Bo od małego wbijane mamy do głowy, że jak facet za nami nie będzie gonił miesiącami, to nie doceni nas i w końcu odejdzie, albo będzie traktował źle, jak kogoś gorszego. Moje doświadczenia niestety to potwierdzają - jeśli facet za mną gonił, to dobrze mnie traktował, kochał, szanował, przytulał. Jak ja okazywałam zainteresowanie facetowi, to zawsze byłam źle traktowana, z góry, z chłodem i bez zaangażowania i w końcu zostawiana dla innej.

Gość gość
Wiesz ile ja razy próbowałam? ładne parę. I wiesz co? nigdy nic z tego nie wyszło. Dlatego się poddałam.

Gość gość
Mężczyźni nie doceniają takich kobiet. Jak są pewni, że kobieta ich chce, to się nią nudzą. Jak facet po d***e nie dostanie, to jest nieszczęśliwy. Wszystkie moje koleżanki, które mają chamski charakter i są wredne mają mężów. Te dobre, o łagodnym usposobieniu nie zawsze. Wygląd tutaj o dziwo nie ma znaczenia. Szybciej brzydka zołza znajdzie faceta niż ładna, miła i dobra dziewczyna.

Gość gość
Zgadzam się...dwa związki wieloletnie tworzyłam z facetami którzy bardzo długo o mnie zabiegali. Byli zakochani po uszy i czułam to na każdym kroku. Potem było tak że byłam sama i umawiałam się z wieloma facetami i jak mi którys wpadł w oko to próbowałam też mu "pomóc" bo nasłuchałam się takich bredni że faceci tego oczekują. I co? Nic z tego nie wyszło, bo albo od razu odpuszczali albo chcieli tylko zaliczyć. Nie warto się wychylać , a związek najlepiej tworzyć z facetem który o nas zabiega nawet jak powiemy mu NIE. A facetom bez jaj którzy zniechęcają się po tygodniu zalotów mówimy NARAZIE ZRAZIE.🖐️

Gość gość
Ja nawet w tych dwóch związkach to nie musiałam kiwnąć palcem a oni już dzwonili czy pisali piękne smsmy. Nie zastanawiałam się czy im zależy czy nie bo to czułam od początku że oszaleli. Natomist jak facet jest zdystansowany i trzeba mu pomagać to znaczy ze nic z tego nie będzie bo on najzwyczajniej w swiecie nie jest zdecydowany na ciebie.

Gość gość
nawet nie macie pojęcia jak mi pomogłyście właśnie dotarła do mnie gorzka prawda:( straszne to,ze całe życie musimy kogoś udawać,ze nie możemy być sobą i każdy gest który zdradza,że możemy kogoś pokochać czy już pokochałyśmy może wszystko zniszczyć... i zostaje tylko ten żal i poczucie,że kompletnie nie mamy na to wpływu

Gość gość
21:57 możesz jaśniej?

Gość gość
Chodzi o to, że facetowi nie można pokazać jak bardzo się go kocha, nie można zabiegać tak mocno jakby się chciało, bo pójdzie do innej. Trzeba udawać mniejsze zaangażowanie, mniejszą miłość. Wielu facetów jest tak skrzywionych, bo przyzwyczaili się już do zimnych suk, które są pożądane przez innych facetów, a to im imponuje. Kobieta, która widzi tylko ich jest niewarta zachodu.

Gość gość
Tak zgadzam się i najlepiej wiązać się z facetem któremu naprawdę zależy od początku. Nie słyszałam jeszcze o związku który by wychodziła sobie dziewczyna, właśnie wtedy jak kobieta zabiega o faceta-dzowni, pisze do niego, daje znać że czeka na randkę z nim to oni mają to w d***e i się coraz bardziej odsuwają. Sprawdzone i przetestowane przeze mnie osobiście.

Gość gość
tylko co wtedy jak interesuja sie nami faceci którzy nas nie interesuja,a jak juz się ktoś trafi,ze wzbudza jakieś emocje to przelatuje przez palce jak woda

Gość kobiety wieczne aktorki
kobieta jak nie dostanie po ryju od bad boya to nie czuje się jak kobieta, a porządnych chłopaków zlewają, co za suki

Gość iluzja uczucia
gość wczoraj Tak zgadzam się i najlepiej wiązać się z facetem któremu naprawdę zależy od początku. Nie słyszałam jeszcze o związku który by wychodziła sobie dziewczyna, właśnie wtedy jak kobieta zabiega o faceta-dzowni, pisze do niego, daje znać że czeka na randkę z nim to oni mają to w d***e i się coraz bardziej odsuwają. Sprawdzone i przetestowane przeze mnie osobiście. >>>> facetowi zależy tylko na roohaniu, a czym cwańszy tym szybciej i zręczniej stwarza pozory że mu zależy, a panny to łykają jak ryba haczyk. Szczery facet z reguły jest olewany i wyśmiewany, to są fakty.

Gość gość
Strojenie i malowanie się to też aktywność :)

Gość za szybkie poddawanie
gość wczoraj Wiesz ile ja razy próbowałam? ładne parę. I wiesz co? nigdy nic z tego nie wyszło. Dlatego się poddałam. xxxx jakby faceci myśleli tak jak ty to gatunek ludzki by wymarł. Podnieś się z porażki i próbuj do skutku. Tak muszą codziennie faceci, i żyją.

Gość 2 kilo gwoździ
gość wczoraj tylko co wtedy jak interesuja sie nami faceci którzy nas nie interesuja,a jak juz się ktoś trafi,ze wzbudza jakieś emocje to przelatuje przez palce jak woda 0000 czyli lepiej być biernym i czekać aż ciebie ktoś wybierze? nie bądź durna

Gość gość
durny jest ten, który czeka na kobietę. żałosne są takie babki latające za facetem, jak to wygląda? :D

Gość gra w pokera
kobiety nie muszą "latać" za facetem, ale też nie powinny być kompletnie bierne, jest pewnego rodzaju równowaga którą powinny zachować i to zależnie od sytuacji, ale odchylenia kompletnie w którąś strone nie są wskazane do zdrowego związku

Gość gość
Co was to do jasnej cholery obchodzi? Społeczeństwo nas zmusza do bierności, aktywne szukanie partnera jest wysmiewane i wytykane palcami, a potem przyjdzie taki mądry inaczej i się awanturuje, że jesteśmy bierne.

Gość jest XXI wiek kobiety
gość dziś Co was to do jasnej cholery obchodzi? Społeczeństwo nas zmusza do bierności, aktywne szukanie partnera jest wysmiewane i wytykane palcami, a potem przyjdzie taki mądry inaczej i się awanturuje, że jesteśmy bierne. >>> pytanie dlaczego pozwalasz społeczeństwu dyktować twoim życiem, jest XXI wiek, rób to z czym czujesz się dobrze a nie to co nakazuje lub wymaga otoczenie, tz. myślenie poza pudełkiem, ale to wymaga właczenia umysłu i wysiłku, na co nie wiele kobiet stać umysłowo

Gość gość
Ale ja nie mam potrzeby z nikim się wiązać na gwałt, przestań mi wmawiać że wiesz czego ja chcę!!! Goowno wiesz i jesteś za głupi żeby wniknąć w moje myślenie. Mało jest osób tak niezależnych od zewnetrznych wpływów, jak ja, mam tak od dzieciństwa i od twój bezsensowny nacisk też mam głęboko w d. Po trzecie, jak juz zostało napisane, WYPYIERDLAJ Z MOJEGO ŻYCIA!!!!! DOTARŁO, CZY NIE ROZUMIESZ TEKSTU PISANEGO, KRETYNIE???

Gość stać was na więcej
większość ludzi to bydło, w tym kobiety też, utarte normy, starowieczne schematy, bo tak było i ma być, a świat naokoło się niestety zmienia i aby wygrać lub polepszyć szanse w grze genetycznej trzeba zmieniać strategie w grze. Robiąc to co wszyscy naokoło, bez innowacji, daleko do przodu na czele stada bydła się nie zajdzie. Będą tylko dokładnie te same upadki i wzloty jak u poprzedników, bez zmian. Róbcie jak chcecie kobiety, ale bycie bierną odbiorczynią i nie mieć wiele do powiedzenia w grze genetycznej jest po prostu żałosne. Kobieta również powinna wybierać i akceptować a nie być ograniczona tylko do tych którzy odważą się zrobić do niej ten pierwszy krok, bo to musi być bardzo bezsilna egzystencja. Nie róbcie sobie takiej krzywdy, bo stać was na dużo więcej.

Gość gość
Do panny powyżej - weź leki

Gość gość
Boże co za bałwan.

Gość gość
Sam weź leki popaprańcu.

Gość gość
Niezmiernie cieszę się, że nie jestem żoną czegoś takiego jak autor wątku, milion razy lepiej jest być samej.

Gość gość
Piszesz, ze ktos ci się wp*****la życie ? Kto? :D

Gość frustracja czy ból
gość dziś >>>>> frustracja z braku czułości i bliskości? Na to wygląda. Płacz mała, wypłacz się, poczujesz się lepiej. A krzywdy ci wyrządzone w przeszłości to tylko lekcja na przyszłość. Bądz kimś kto ma wpływ na własną przyszłość a nie kimś kto podąża tylko za stadem.

Gość gość
Czułość i bliskość mogę mieć na zawołanie, w przeciwieństwie do ciebie, ty durne bezrozumne bydło.

Gość nie grymaś stara
gość dziś Do panny powyżej - weź leki Xxxx stara panna niedoruhana, oczywiście, a teraz wszystkich wina tylko nie jej samej że musi w zimnym łóżku sama jak kołek zasypiać