Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wie, ile płacą za udział w marszu KOD?

Polecane posty

Gość gość

Kto wie, ile płacą za udział w marszu KOD?

Gość gość
idiotom twojego pokroju - nic 🖐️

Gość gość
normalnym statystą 100zł a celebrytą więcej zależy od ich indywidualnych stawek

Gość gość
typowy wyborca pis :O nawet deklinacji ojczystego języka nie jest w stanie opanować. Żal

Gość gość
Ja wiem!! 2 zł za zdeptanego PiSola. Płacą od łba! Wiem że to nie dużo - ale tego gowna wszędzie pełno - więc i stawki niskie!!!

Gość gość
100zl jsk ktos wyzej napisał. Komuna toczy pianę z pyska bo skończą się przywileje celebrytów z PRLu :)

Gość gość
A jaką wolność słowa panuje na fb KODu. Kasuja moje komentarze wsze ohydne. Taka to demokracja i wolność słowa :D

Gość gość
demokracja polega na tym że rządzi kto wygrał większością głosów a wolność słowa na tym że ci co nie wygrali drą pyski i skarżą się swojej mamusi w Niemczech tera wychodzi szydło z worka :D

Gość gość
A kto uczestniczy w marszach SMROdu? 1)Pomioty ubekow i sbkow czy wnusie kapo obozowych 2)debile bez mózgu którymi łatwo sterować i wmówić farmazony czyli uczestniczą w tym zera :) kaczor miał racje że to gorszy sort. Szkoda ze jakiś muslim kamikadze nie zaszyl się w ich szeregach ....w imię allaha hahaha

Gość gość
8:19 idź do dziadzi który donosił w obozie i nadstawial tyłka nazistom albo do tatusia co zrobił karierę w szeregach zomo. Takie pomioty to szeregi sretru - złodzieja i s********a

Gość gość
dobrze piszecie:classic_cool: Ja bym jednak skorygowal Kaczora - w Polsce nie ma genu zdrady, jest po prostu OBCY GEN !! Przecież Lis się nazywał Lisienko, Komorowski - Szczynukowicz, Kwaśniewski-Stoltzman a Petru używa rodowego nazwiska, ma wyyeeebane na polaczków bo myśli że mu nic nie zrobią A ci co są na marszach KOD to hołota urzednicza - dostają kase z waszych podatków, albo na państwowym albo w korpo w jakiś sposób podpiętym pod budżet:-O Mam nadzieje że PiS wytrzyma jazgot i rozpędzi na bruk te pasożyty:classic_cool:

Gość gość
gość dziś x dobrze napisane

Gość gość
A ile zapłacono kanalii, która dzwoniła z informacja o bombie?

Gość gość
Pasożyty siedzą w konfesjonałach. Ich też PiS rozgoni?? Bo z komuchami to się PiSiory całkiem nieźle kolegują po wyborach samorządowych...

Gość gość
8.59 Już grzebiesz ludziom w rodzinach? To takie pisowskie, niczym za najlepszych lat u bolszewików. Może podaj swoje nazwisko i sprawdzimy, czy tata nie donosił do UB, a dziadek na gestapo? :D Pisowskie oszołomstwo :o

Gość gość
To sprawdz kto w partii Jarosława to sbek i komuch .

Gość gość
dobrze piszeciecool.gif Ja bym jednak skorygowal Kaczora - w Polsce nie ma genu zdrady, jest po prostu OBCY GEN !! Przecież Lis się nazywał Lisienko, Komorowski - Szczynukowicz, Kwaśniewski-Stoltzman a Petru używa rodowego nazwiska, ma wyyeeebane na polaczków bo myśli że mu nic nie zrobią x A wiesz, że 2/3 pierwszej rodziny to żydzi?

Gość gość
gość dziś -> jakieś dowody? Bo Żydów to podobno niemcy wybili do nogi. Przy pomocy polskich katolików. I na to dowody są!!!!!!

Gość gość
Grzebanie w rodowodach to skuteczna metoda walki z konkurencją stosowana przez Stalina. Pisdzielce to taka szara wściekła masa. Bezmyślna i pełna żalu do wszystkich. Idealny motłoch do sterowania i rozliczania wymyślonych wrogów.

Gość gość
Do, 9:11 wpisz hasło - kto z rodziny Kaczyńskiego był Żydem

Gość gość
09:18 grzebanie w życiorysach to specjalność PiS u ale jak ktoś się zrewanżuje tym samym to szczeka

Gość gość
Jezus był żydem i co z tego?

Gość gość
W peeesde sobie wsadź to hasło!!! I wszystkie inne też! Je/bany, wraży, zapluty Kaczą nienawiścią PiSdziolucu!!

Gość gość
Ja słyszałam,ale nie wiem czy to prawda, ze jakiejś parze meneli proponowali czteropak piwa za udział i oni się chyba zgodzili,bo browar piechota nie chodzi

Gość gość
Tylko PiS uratuje ten kraj i wasze ujadanie nic nie zmieni. Ile wam płacą za pisanie tutaj ubeckich komentarzy????

Gość Józef Bździuch
to ile zarabiał miesięcznie ten Lisienko za pierdzielenie bzdur w TV ? koryto się urwało to teraz błaznuje w czasie zasranego marszu Kuurvy Ograbiły Dobrobyt

Gość gość
A teraz bedzie zarabial pospieszalenko. Zmiana w chuj, naprawde :D

Gość gość
A podobno PiS nie płacił ani grosza za swoje marsze. Dziwne!! TEN elektorat jest tak głupi i zacofany, że głosuje i maszeruje za darmo. A nawet dopłaca do swojej głupoty (na razie nieświadomie).

Gość gość
Podobno wrak tupoleva jest już w drodze do Polski!

Gość gość
Pospieszalenko :D To jest dopiero propagandzista. Kiedys przeprowadzal sonde uliczna z przypadkowymi ludzmi ktorzy okazali sie podstawionymi statystami :D