Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieniadze jako prezent ? czy wypada ?

Polecane posty

Gość gość

Wypada dac pieniadze komus na prezent, aby kupil sobie cos co akurat chce ?

Gość gość
nie wypada. moje dzieci dostają pieniądze od mojego brata i bratowej. ja się bardzo źle z tym czuję, bo nie mogę się zrewanżować. nasza sytuacja finansowa rożni się diametralne i czuje się tak , jakby chcieli mi pokazać,że oni maja a ja nie. przecież ja dobrze o tym wiem. no to się wyżaliłam.

Gość gość
Wypada czy nie, popieram taka forme prezentu. Nie po to obdarowuje aie kogos by musial sie rewanzowac

Gość gość
Ja tez dzieciom brata daje kaske. Maja 12 i 15 lat. Jak kupowalam prezenty to ciezko bylo im dogodzic. Teraz sie pytam kasa czy prezent,chca kase. Zbieraja razem od babć tez i ruszaja na zakupy.Przewaznie kupuja sobie jakies fajne ciuchy.

Gość hansona
a ja uważam że wypada. My z mężem dostaliśmy prawie sama kase na wesele, strzał w 10, potem kupilismy sobie agd na avans.pl do domu, taniej, mysle ze to najlepsza forma prezentu

Gość gość
Też myślę, że wypada,każdy kupi sobie co zechce.My nawet w pracy dajemy zawsze kwiaty,czekoladki i kopertę dla solenizanta,nikt nie narzekał.W kopercie jest kasa od wszystkich.

Gość gość
Jasne! Forsa zawsze się przyda.

Gość fredom66
to tez jest dobre, jesli faktycznie nie wyda ich na jakieś pierdoły, tanie loty polecam http://tanie-loty.info/ to jest mega prezent bo za małe pieniądze mozna polecieć do jakiegoś fajnego kraju i się zabawić