Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestem sam? bo kobiety oczekują mega przystojnych do związku!

Polecane posty

Gość gość

stąd ta moja samotność liczy się model do związku

Gość gość
wcale nie... no chyba że ty szukasz kobiet wyglądajacych jak prostytutki, takie rzeczywiście szukają modela albo karka. ale zwyczajna kobieta na wygląd nie patrzy tylko na charakter

Gość gość
gość dziś Nie szukam modelek nawet przecietne oczekuja modela stąd ta moja samotność.

Gość gość
musisz mieć kase, smutne ale prawdziwe

Gość gość
gość dziś ty sobie żartujesz kobiety patrzą tylko na wygląd charakter mają gdzies

Gość gość
zwyczajna kobieta też chce mega przystojnego bo po co jej przecietniak co na co?

Gość gość
Baby poszukują zaradnych mężczyzn. Taka prawda. Spoko stary, w końcu sobie kogoś znajdziesz. Tylko nie możesz wtedy wybrzydzać pod względem urody.

Gość gość
mylisz się kobieta oczekuje przyjaciela tzn. kogoś z kim może się zgodzić, z kim się rozumie,, czuje się bezpieczna , kogoś podobnego do niej lub kogoś kim chce być a może będzie. Tzn. ona sie zdrowo odżywia i nie pali i jeśli Ty robisz inaczej to załóżmy pomyśli albo ma problemy, albo debil albo nic dla siebie nie znaczy i jest nikim bo truje siebie. Tak samo postawy myślenie może być ocenione... wybory, postępowanie. Jeśli kogoś źle traktujesz kto na to nie zasłużył jeśli nie ma dla Ciebie wartości coś co jest ważne , wszystko co zrobisz świadczy o Tobie a kobieta raczej ponieważ wybiera co wybiera i jest jaka jest to znaczy że jej się to podoba to znaczy że chce mieć dzieci jak ona a nie jak ktoś "inny" kto wybiera to czego ona by nie wybrała

Gość gość
gość dziś Kobiety szukają jak najbardziej przystojnego dostępnego w ich zasięgu to one wybrzydzają jak facet jest mniej przystojni niz ten model.

Gość gość
co znaczy model? zadbany facet. Mi się podobają 70 latkowie. Bo co bo dbają o siebie, mają ogólne pojęcie, dużo wiedzą i ponieważ dbali o siebie zawsze zawsze dobrze wyglądają

Gość gość
model każdy detal idealny niewiarygodnie przystojny

Gość gość
Badania psychologiczne to potwierdzaja atrakcyjnosc fizyczna jest decydujaca czy kogos lubimy czy nie tyczy sie to zarowno kobiet jak i facetow.

Gość gość
no dobrze ale atrakcyjność fizyczna zależy tylko od Ciebie czy dbasz o siebie, czy nit trujesz się, czy dobrych dokonujesz wyborów, czy dużo wiesz wtedy żyje Ci się łatwiej , jest Ci dobrze, masz więcej pieniędzy wyborów, jesteś madry , masz pasje , relaks i jesteś szczęśliwy, zdrowy , mądry i por\postu atrakcyjny

Gość gość
Mam 25lat i nigdy w związku nie byłem a dlaczego wiadomo kobiety chcą jak najbardziej przystojnego do związku.

Gość gość
Ja Ci powiem że jestem kobietą i jesteś przystojny dopiero jak sie spodobasz . Nie wiem czy moje koleżanki mają inaczej nie sądzę. Wielu facetów widać że ma/ miało dobry potencjał być ładnym/ zdolnym itp. ale poprostu jak już zrazisz sobą to nie tak łatwo stać się ładnym. Zachowanie większości jest nie takie, wygląd ok. ale nie dbają o siebie za dużo alkocholu, słodycze jeśli nie wiesz jesz to poprostu szybciej się starzejesz

Gość gość
Szukają zwyczajnego, sympatycznego, używającego mózgu faceta z fantazją. Takiego, w którym to one widzą to "coś. Facet, u którego to "coś" jest związane z wyglądem i widoczne dla wszystkich kobiet jest zwykle zapatrzonym w siebie bufonem.

Gość gość
powiem Tobie też że wole mieć młodego chłopaka ale podobają mi się no właśnie... ok 70 latkowie przodują a reszta albo mi coś nie pasuje i ten jeden element może przesłaniać zalety . Najlepiej być bez znaczących wad

Gość gość
znacznie więcej oczekujecie niż tu co opisujesz licówki, wyrzeźbiony z 7% tkanka tluszczowa, niewiarygodna ładna twarz, kosmetyczka co 2tygodnie, depilacja klaty itp.

Gość gość
fakt jak jest jeden przystojny tzn. mądry to reszta ma na starciue gorzej nawet jak zmądrzeje po czasie bo pierwsze wrażenie jest ważne

Gość gość
Jak chcesz miec dziewczyne wygladajaca jak modelka, to sam musisz wygladac jak model. Taka prawda. I odwrotnie oczywiscie. Musisz ocenic swoj wyglad i celowac w przyblizonej skali do twojego. Albo nizszej, ale wiadomo, ze lepiej ladniejsz niz brzydsza. I na tym sie skup, bo u takich masz najwieksze szanse, a modelki zostaw klasie wyzszej... Jest tez sposob, zebys zaczal zarabiac sporo salaty, to zleca sie nawet te z wygladem modelki. Oczywiscie liczy sie tez charakter, musisz byc otwarty, wygadany, dowcipny i podrywac laseczki czesto i gesto. Powodzenia :)

Gość gość
No wiadomo,ze tak, bo po chuj im brzydki? Zeby potem dziecko bylo brzydkie jak ty i tak samo bylo nieszczesliwe i nie moglo znalezc partnera i sie zalilo na forum albo podcinalo zyly? Laski ktore tu pisza,ze wyglad nie jest wazny-wezcie sie wysterylizujcie k***a zamiast plodzic brzydali. Tak jak moja stara wyszla za mojego starego z platfusem i to gowno po nim odziedziczylam. Chuj jemu i jej! I wam glupie p***y!

Gość gość
nie muskuły to mi sie z chemią kojarzą. Jeśli się nie trujesz i wybierasz wartościowe jedzenie to wyglądasz dobrze. Twarz stanie Ci się ładna gdy będzie sz interesujący, ciekawy. Twarz utorzsamiona jest z wnętrzem. Żadna kosmetyczka wystarczy odpowiednie kosmetyki(dobry wybur- używanie mózgu). Im lepszych dokonujesz wyborów tym jesteś mądrzejszy tym ładniejszą masz twarz. Rozumiesz. Nie wiem czy ktoś chce wygoloną klate. Ważne żeby to była klata tego zdolnego, mądrego, kochanego, pięknego całą osobą

Gość gość
PIOTREK JESTES SAM BO JESTES RUDA PIIZDA

Gość gość
nie prawda znowu się nie zgadzam . Na roku mam kolegów wyglądają jak modele tzn. mogli by wygl;ądać ale nie potrafią wyglądać swoją osobą więc nie wyglądają dla mnie na przystojnych cho ć mają nieprzeciętny wygląd. Takrze modelka z twarzą mniej ładną ale zadbaną ,myślę ze jak najbardziej. Liczy się bardziej to na co sam wpływasz choć nie zawsze np. choroba genetyczne

Gość Lovelygirl25
Ostatnio mnie w pracy podrywal brzydki chlopak. Kurwa czy on samokrytyki nie ma!? Gdzie on do mnie? Bylam mila dla niego bo ogolnie z kazdym gadam i staram sie byc w porzo ale jako kumpela a on myslal,ze go podrywam :D ja yebie. A jak mu powiedzialam,ze go tylko lubie to przestal sie do mnie w ogole odzywac. Debil. Co ja mu zrobilam?

Gość gość
Tak sie usprawiedliwiacie, bo jestescie pisdami, ktorzy nie potrafia poderwac kobiety, bo wam sie od razu jezyk placze... Ja mialam na studiach takiego kolege, ktoremu do modela bylo baardzo daleko. Byl niski, z twarzy tez nic specjalnego, jedyne co to rzezbe sobie zrobil. A powodzenie mial jak skvrwysyn :D Mial hajs, matka dentystka ojciec marynarz, to syneczkowi dawali ile chcial. I mial charakter takiego badboya troche, byl towarzyski, pewny siebie, ciagle podrywal laski i mu sie to udawalo prawie za kazdym razem. Wiec nie piertolcie o wygladzie

Gość gość
Przecież pisze, że przeciętne też chcą modela?

Gość Lovelygirl25
Dodam jeszcze że ja jestem po studiach ekonomicznych i pracuję w księgowości, a ten to zwykły robol po zawodówce i przeżuca towar na magazynie :P

Gość gość
piotrek wez sie pierrdolnij w ten rudy caban bo już ci serio odpierrdala chuuju haha

Gość gość
facet gadasz jakbyś życia nie znał, baba weźmie do związku każdego który ją zechce, jak weźmie ją grubas to bedzie pitolić na forach jak to ona k.rwa kocha grubasów, ważne to znaleźć taką lalę która poleci na twój bajer :D