Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bywaja dni że za Nim tęsknie ,najbardziej przed Sylwestrem

Polecane posty

Gość gość

pasowaliśmy do siebie / ale mój honor upartość oraz wartości nie pozwoliłyby na powtórkę :)

Gość gość
za Wysockim nikt nie teskni, wszyscy wiedza ze to kawał psa dingo za takim lelum pomelum co robi swoją babe w trąbe nikt nie tęskni tylko wspomina z politowaniem / śmiechem

Gość gość
:) hym ..pewnie tęsknia i za takimi

Gość gość
za takimi to tęsknia psychiatrzy i wyczekuja o takich tylko z obrzydzeniem

Gość gośćszymuś
Doktor Wysocki .Lekarz medycyny sportowej.Normalny wporzo facet.Ja go lubiłem zawsze ze mną żartował i podpuszczał mnie czy przypadkiem nie piję albo nie palę .Ja się śmiałem i zawsze mówiłem że mnie nie ciągną takie używki a on "Bo wiesz sportowcy nie mogą muszą być czysci jak łza.".

Gość gość
za Wysockim nikt nie tęskni ! i to go boli, bedzie płakal potwór w samotnosci i wkręcal sobie hisotyjkio o nadwrażliwosciach, spojrzeniach i innych urojeniach i w kolejny rok z tym samym :D

Gość gość
spiperzaj z jakimś wysockim ,masz cos z deklem !Nie trafiłeś !nie znam zadnego wysockeigo !

Gość gośćszymuś
Bujda ja za nim tęsknię.Spoko kolo.

Gość gość
WYSOCKI nikt za tym nie teskni

Gość gość
Długo już nie żyje ?

Gość gośćszymuś
Czemu miałby nie żyć?Tęsknię też za moją ekipą i naszymi wojażami.

Gość gość
Napisałaś w taki sposób jakby to było o nieboszczyku. Niemal jak epitafium. Honor i duma ważna rzecz. W społeczeństwach muzułmańskich to zabija się kobiety za takie rzeczy.

Gość gość
Jakie rzeczy?

Gość gośćszymuś
Kto jest autorką?

Gość gość
tesknie za tym niedojrząłym ..:D a kto to wysocki ?

Gość gośćszymuś
Lekarz.Przecież wiesz;-)

Gość gośćszymuś
Nie d ojrzały to jest mój stary ciągle tylko kreskówki ogląda i leży całymi dniami.

Gość gość
za takim lelum pomelum co robi swoją babe w trąbe nikt nie tęskni tylko wspomina z politowaniem / śmiechem gość dziś usmiech.gif hym ..pewnie tęsknia i za takimi gość dziś za takimi to tęsknia psychiatrzy i wyczekuja o takich tylko z obrzydzeniem gośćszymuś dziś Doktor Wysocki .Lekarz medycyny sportowej.Normalny wporzo facet.Ja go lubiłem zawsze ze mną żartował i podpuszczał mnie czy przypadkiem nie piję albo nie palę .Ja się śmiałem i zawsze mówiłem że mnie nie ciągną takie używki a on "Bo wiesz sportowcy nie mogą muszą być czysci jak łza.". gość dziś za Wysockim nikt nie tęskni ! i to go boli, bedzie płakal potwór w samotnosci i wkręcal sobie hisotyjkio o nadwrażliwosciach, spojrzeniach i innych urojeniach i w kolejny rok z tym samym smiech.gif gość dziś spiperzaj z jakimś wysockim ,masz cos z deklem !Nie trafiłeś !nie znam zadnego wysockeigo ! gośćszymuś dziś Bujda ja za nim tęsknię.Spoko kolo. gość dziś WYSOCKI nikt za tym nie teskni gość dziś Długo już nie żyje ? gośćszymuś dziś Czemu miałby nie żyć?Tęsknię też za moją ekipą i naszymi wojażami. gość dziś Napisałaś w taki sposób jakby to było o nieboszczyku. Niemal jak epitafium. Honor i duma ważna rzecz. W społeczeństwach muzułmańskich to zabija się kobiety za takie rzeczy. gość dziś Jakie rzeczy? gośćszymuś dziś Kto jest autorką? gość dziś tesknie za tym niedojrząłym ..smiech.gif a kto to wysocki ? gośćszymuś dziś Lekarz.Przecież wieszoczko.gif spierdaja z jakimś wysockim ty pedofilu !!!!! masz ty cośz deklem kto to wysocki ty jablu :SD:D:Dhaha

Gość gość
A jakie to wartosci?uparty może i Jesteś ale honoru Ci brak.

Gość gośćszymuś
Jaki pedofilu ja Jestem sportowcem!

Gość gość
Sport to zdrowie, wiedzą o tym nieboszczyki które popadały na modnych ostatnio maratonach, z niezdiagnozowanymi chorobami serca.

Gość gość
tfu sportowcu nieobszczyku sram na ciebie

Gość gośćszymuś
Ja nie mam choroby serca i w maratonach udziału nie biorę.Sport to zdrowie i rozwój.Sport to moja pasja .