Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu ludzie chorzy psychiatrycznie mam kilka pytan

Polecane posty

Gość gość

1.na co chorujecie 2.od kiedy 3.czy przeszkadza wam to 4.boli was to 5.czy tez kiedyś patrzyliscie się na takich ludzi inaczej 6.czy tez uważaliscie jak można coś słyszeć jak niczego nie ma

Gość gość
Polecam dobrą generalną Spowiedź sw. I Msze sw. z modlitwą o uzdrowienie. A w trudniejszych przypadkach rowniez egzorcyste i zycie w Łasce Uświęcającej przy częstej Komunii św.

Gość gość
Nie można być chorym PSYCHIATRYCZNIE, można być leczonym psychiatrycznie. Chorym możesz być PSYCHICZNIE. Dbaj o polską mowę, bo zginie!!

Gość gość
Kiełbasa jest, możesz tu wejdzie to pogadacie

Gość gość
to że naukowcy nie widzą nie znaczy że nie istnieje,po prostu nie masz ochrony ,dobrze wiesz kto daje taką ochronę wystarczy gorąco poprosić

Gość gość
No cielem się trochę kiedyś to było idiotyczne to gniew frustracja złość ból bezsilność tobie pomaga?

A czy ja sie tnę? Wypowiadam sie tylko w temacie... tym samym usprawiedliwiam osoby,ktore sprawiają sobie bol fizyczny,poniewaz nie radza sobie z emocjami,a dokladniej z tym wszystkim,co zżera je od srodka.

Gość gość
I co pomaga bo mam dużo nie będę łamał prawa ale mam nadejdzie ze nadejdzie dzień ze sprawie go komuś