Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety nie chcą uprawiać seksu, bo nie jest dla nich tak przyjemny jak dla

Polecane posty

Gość gość

facetów :(

Gość elizeeee
Bardzo lubią ;)

Gość gość
Ja wręcz uwielbiam

Przeważnie nie chcą, gdy nie miały ciekawych doświadczeń w tej kwestii, jakieś traumy, brak zrozumienia, egoistyczny partner, itp. :) Ewentualnie w grę wchodzą kwestie hormonalne.

Gość gość Ala
Nie chcą uprawiać seksu, bo boją się ciąży? Niestety kobiety nie mogą szaleć bez konsekwencji jak mężczni... Poza tym kobiety lubiące seks są potępiane przez społeczeństwo.

Gość gość Aneta
Kobiety nie lubią seksu, bo mężczyźni nie potrafią im dogodzić, są zbyt brutalni... Niektóre kobiety odkrywają przez przypadek, że seks lesbijski jest bardzo przyjemny. PODSUMUWUJĄC Kobiety muszą się nauczyć i odkrywać że seks to przyjemność. Faceci mają to wrodzone... Chyba 100% mężczyzn uprawia onanizm.

Gość gość
Co za brednie, kobieta czerpie znacznie więcej przyjemności z seksu niż facet, macie w sumie nieograniczone możliwości, znacznie dłuższe i intensywniejsze orgazmy, a przy tym faceci więcej czasu poświęcają na pieszczenie waszych ciał i to nierzadko całych (w przeciwieństwie do was), a na dodatek niewiele same musicie robić, bo to facet odwala 80% roboty. Więc kto ma lepiej?

Gość gość Aneta
Czytałam w internecie wiele wpisów z których wynika, że kobiety nie lubią stosunków płciowych, penetracji... Udają orgazmy przed naiwnymi facetami, żeby ich ucieszyć.

Gość gość Aneta
Czytałam w internecie wiele wpisów z których wynika, że kobiety nie lubią stosunków płciowych, penetracji... Udają orgazmy przed naiwnymi facetami, żeby ich ucieszyć.

Gość gość
A ty myślisz że facetom zależy na waszych orgazmach :P Czytaj więcej takich bredni i dalej bzykaj się z facetami którzy nie potrafią sprawić przyjemności kobiecie, a nadal pozostaniesz w umysłowym średniowieczu.

Gość Jose Casanova
kobiety nie chcą seksu bo mają facetów miernoty którzy nie potrafią ich rozpalić

Gość uważać faceci
gość Ala wczoraj Nie chcą uprawiać seksu, bo boją się ciąży? Niestety kobiety nie mogą szaleć bez konsekwencji jak mężczni... Poza tym kobiety lubiące seks są potępiane przez społeczeństwo. >>>> co ty pier/dolisz, to facet ma prze/j****e jak zaciąży lalke, potem musi na wszystko zarobić, a kobieta wypcha bękarta i tyle, leży i pachnie

Gość gość
Właśnie, zresztą kobieta urodzi i może równie dobrze oddać w szpitalu, a jak baba się uprze to facet ćwiarę na alimenty musi odrobić. A seksu nie lubią jeśli mają słabego partnera. Z gościem naprawdę dobrym w te klocki to i dziesięć razy na dobę się zdarzało, z mojej inicjatywy. A teraz byłam w związku to pół roku nie mogłam się przymusić bo nie dość że jest zwyczajnie słabym kochankiem, to jeszcze się nie myje.

Gość gość
Słaby kochanek czym się objawia?

Gość gość
Wydaje się że zależy od kobiety, każda jest inna ale większość chyba lubi, ale ktoś tu słusznie napisał że jak troszkę głośniej zrobi się o kobiecie że lubi sex to zaraz jest pietnowana to chore. Mam koleżankę w pracy wyszło że lubi się bawić i czerpie z tego przyjemność to zaraz za plecami wiadomo. Ja też uwielbiam jak zresztą większosc kobiet, uwielbiam kochać się z mężem, od jakiegoś czasu zaczęliśmy swingowac trudno jest znaleźć fajną podobną parę wiadomo trzeba się zaakceptować ale nie raz już się udało i jest naprawdę fajnie .jest u nas niedaleko takie domowe swing party organizowane ale trochę wstydzimy się tam iść tylko dlatego żeby nie spotkać znajomego.tak jak wcześniej pisałam zaraz by zemnie zrobiono niewiadomo kogo.

Gość gość
gość dziś Nowy w mieście wczoraj Mam bowiem ambitne plany co do tego forume.  Wylizanie obsranej důpy tego spoconego cielaka smofa i opiertolenie kilku pał największych celebrytòw ero pewnie pomoże mi w dalszej karierze i w ostateczności osiągnięcia tak wymarzonej nirwany przegraństwa.  :-D

Gość gość
udają orgazmy żeby ucieszyć facetów? Hahahahaha bo naiwnie myślą że faceta obchodzi jej orgazm :D

Gość gość
Ja nie lubię seksu, nie mam orgazmów i najwidoczniej nie potrzebuje tego.