Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina3333

Odszkodowanie po wypadku

Polecane posty

Gość Karolina3333

Mój mąż ulegl wypadkowi samochodowemu i odniósł dość spore obrażenia, jednak ubezpieczenia nie chce wypłacić żadnych pieniędzy! Czy ktoś zna firmy, które mogłyby pomóc w dochodzeniu swoim pieniędzy?

Gość gość
Jeżeli chodzi o Warszawę to mogę polecić kancelarię http://advoco.pl/ która zajmuje się dochodzeniem odszkodowań. Wygrywają wiele spraw, które prowadzą, więc myślę, że zdecydowanie warto spróbować. Znam ich stąd, że kiedyś pomagali też w w pewnej sprawie w mojej rodzinie.

Gość gość
Potwierdzam - to bardzo znana kancelaria w stolicy. Opinie na ich temat są bardzo dobre, mnie też pomogli.

Gość gość
Moją sprawę prowadziła kancelaria Meritum z Łodzi, którą wyłoniłam w castingu mailowym - jako jedyni bardzo szczegółowo odpowiedzieli na moje zapytania w mailu i co ważne podali warunki prowadzenia sprawy. Wystarczyło wysłać maila na biuro@meritumodszkodowania.pl. Od tamtej pory polecam wszystkim Agnieszkę Mikołajczyk z Kancelarii Meritum za profesjonalizm, po prostu konkret.

Gość Miłosz66
No najlepiej będzie właśnie postawić na kancelarię bo inaczej może być ogromny problem z ogarnięciem tego wszystkiego samemu.

Gość Marlena W
Tego typu sprawy lepiej powierzyć firmie odszkodowawczej jak np. Auxilia.pl zajmują się takimi przypadkami od lat. Działają bardzo profesjonalnie co przekłada się na zadowalające efekty. Mój brat z ich pomocą wygrał sprawę i otrzymał bardzo wysokie odszkodowanie po wypadku drogowym.