Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tegorocznego sylwestra znów spędze na forum Kafeteria z przegrywami i debilami

Polecane posty

Gość gość

masakra rok temu powtarzalam sobie ze 2015 rok bedzie dla mnie przełomowy, ze beda zmiany i dupa, od lutego wszystko zaczelo sie jeszcze bardziej sypać :(

Gość gość
Tak, dobrze to znam...

Gość gość
czego pyszczysz,moge cie zaprosic ,stawiasz flache bedziemy we dwoje opijemy sie zerzne cie i bedzie spoko,wchodzisz?:-P

Gość gość
zrób cos szalonego w sylwestra

Gość gość
jak jesteś z mojego miasta, mogę wziąć Cie na impreze, o ile jesteś w wieku 20-28 lat

Gość gość
kto ci kaze tu wlazic do debili?Sama soba sie zajac nie potrafisz?czyli tez przegryw jestes ktory tylko tu widzi moznosc spedzania czasu:-O

Gość gość
Co ty gadasz...będzie w Sylwka na kafe super impra! Jeszcze lepsza niż Sylwester z jedynką//(albo dwójką):D:D Tylko nie zapomnij o.dobrym alkoholu!

Gość gość
sylwester na kafe to super impra ? ja tu bylam w 2012,2013,2014 i teraz tez bede i zawsze jest to samo wieczorem cisza, malo ludzi, sporo głupich tematów (jak codzien), jede dwa topiki na ktorym zbiera się kafeteryjne towarzystwo wzajemnej adoracji, rozmawiają tylko ze sobą, taki off top, pisanie o niczym :O przed polnocom spam sylwestrowy, życzeniowy, odliczanie, prawik24 dostaje wścieklizny :O o polnocy dziesiątki tematow ze juz polnoc, po ok 2 godzinach ludzie idą spac To ma byc ten super sylwester na forum ? bez jaj

Gość gość
Po raz pierwszy w historii sylwestra spędze na kafe uwielbiam tutaj ludzi uzależniłem się od kafe od 2014roku

Gość gość
sylwester na kafe to zawsze było dno i żenada 🖐️

Gość bella  86
Przecież tu jak w domu:D:D

Gość gość
Ja pamiętam z pewnego Sylwestra temat tuż po północy:D To był temat że ktoś ma p********o sąsiada który często pije.Hałasuje przy tym.Bez przerwy w coś wali,tłucze i coś się przesuwa.Przy tym przesuwaniu przesuwaniu wszystko się.trzęsie tak jakby ktoś przesuwal co najmniej jakiś qrwa dwustukilowy głaz:D

Gość gość
Pamiętam jeden topik po północy już 2012 roku. Offerma. "Powiedziałbym jeszcze w parku ale boję się że wp*****l dostanę":D

Gość gość
*-Posiedziałbym jeszcze w Parku:D

Gość gość
Najlepszy to był temat :Tesco 24h-Sylwester-wbijamy na imprezę.:D

Gość gość
Jeszcze lepszy był temat last minute (tuż przed północą) "Meldujcie jak sylwestra spędzacie i co dalej będziecie robić?!". Były opisy. Np.Gimbusy relacjonują swoje manewry w parku.Wojna na petardy.Strzelanie z rakiet podpadniętym belfrom w okna. Jakiś imprezowicz pisał że strzelają z rakiet wsadzanych se d**e z balkonu.Pijani. Jeden niby laskę posuwał od tyłu na stojaka na balkonie a ona w tym czasie strzelała rakietami.Itp itd :D

Gość gość
Mają ludzie fantazję:classic_cool:

Gość gość
przed polnocom spam sylwestrowy, życzeniowy, odliczanie, prawik24 dostaje wścieklizny o polnocy dziesiątki tematow ze juz polnoc, po ok 2 godzinach ludzie idą spac x x :D pravik24 dostaje wścieklizny... Wilkołak?:classic_cool: