Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wy widzicie w Adele? gruba locha co nie umie się odchudzić, piosenki mdłe

Polecane posty

Gość gość

wycie, śpiewanie ciągle jedną manierą i to gruuube dupsko, wielkie wary, no świńsko. nie znoszę takich kobiet...

Gość gość
nigdy też nie rozumiałam fenomenu popularności ochrypłych głosów jak po przepaleniu czy przepiciu. to jest sexy? by brzmieć jakby się spędziło noc na chlaniu? widać plebejska natura z was wyłazi plebsiory.

Gość gość
Podoba mi sie jej glos i piosenki :)

Gość gość
owczy pęd... jeden powie że fajne to reszta też 'musi' no bo przecież nie chcą zostać w tyle... w dzisiejszych czasach można wszystko i wszystkich wylansowac i zrobić gwiazdą byle sie hajsy zgadzały

Gość gość
Wez takiego Jaggera - obryzdliwy, a miliony go kochaja...liczy sie talent,a niw wyglad....albo malutki, korpulentny i geyowaty Elton John...

Gość gość
ja też nie cierpię niskich głosów, a szczególnie niskich kobiecych, piosenki Adele moglby rownie dobrze spiewac kto inny, np. Hello moglaby lana del ray albo jessie ware. ja zdecydowanie uwielbiam bardzo wysokie niemal operowe glosy jak np sarah maclahan

Gość gość
A ja bardzo lubie glosy z chrypka dlatego jej utwory mi sie podobaja. Tylko nie wszystkie, bo jak piosenki Dzemu sa na jedno kopyto i calej plyty na raz nie da sie przesluchac.

Gość psychopatyczny fan Adeli
Odwołaj to.