Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsze mlode kobiety nie nadaja sie na zony ani matki!

Polecane posty

Gość gość

Wiekszosc zachowuje sie jak te patologiczne dziewczyny z "warsaw shore" czy "wczorajsi" pija pala cpaja sa chamskie chodza do wyra z kim popadnie i to ma byc kandydatka na matke i zone?! Jakies zarty... Co 3 Polka nie wyjdzie zamaz wlasnie przez takie zachowania. Wy w ogole wiecie co to jest dziewictwo? Kto by chcial zapijaczona zacpana niewierna doopodajke z imprezowni?

Gość gość
Niestety wiekszosc to kaleki umyslowe i nie tylko

Gość gość
Młodość musi się wyszumieć.

Gość gość
ale mi kazda mowila ze sie szanuje :D

Gość gość
A mlodzi mężczyźni?

Gość gość
Przecież te młode kobiety muszą z kimś seks uprawiać. Czy zatem stosujecie podwójne standardy mężczyznom wolno, kobietom-nie

Gość gość
Uwierz mi, że w "cywilizowanych" krajach baby są jeszcze gorsze.

Gość gość
młodość rządzi się swoimi prawami

Gość gość
Rozumiem ze wszystkie osobiscie poznalas/es? Ja mialam 14 lat jak zaczelam swoj pierwszy zwiazek. Trwal on 5,5 roku. Szczeniacka milosc-ale niejeden dorosly zwiazek nie trwa tyle. Nie latalam na imprezy (jesli juz to z chlopakiem) nie cpalam a uchlac sie zdarzylo mi 2 razy w calym mym krotkim zyciu. Po rozstaniu z tamtym chlopakiem zaczelam nowy zwiazek ktoru trwa juz prawie 3 lata. Spodziewamy sie dziecka, nie ciagnie mnie do chlania, cpania a chamska bywam dla tych co mi po odciskach depcza :)

Gość gość
Heh, ja się nie nadaję na żonę i matkę, ale nie z powodów, które podałeś, więc grupa nienadających się jest jeszcze szersza :D

Gość gość
Wow 2 raz w zyciu pijana? Ja bylem raz jestem lepszy! A niestety takich elizek z mtv warsaw shore jest co raz wiecej!

Gość gość
za bycie matką ja osobiście dziękuję, zaś jeśli bycie żoną twoim zdaniem to zapier/dol w domu, usługiwanie Panu i jeszcze latanie do pracy, bo inaczej oczywiście utrzymanką jestem, to pocałuj mnie w doopsko

Gość gość
"mlodosc musi sie wyszalec" - ja tam nie chce takiej wyszalalej z byle kim byle gdzie i byle jak jeszcze jakies syfy pewnie po roochaczach ma :O

Gość gość
zresztą, poznałeś większość kobiet, że tak pier/dolisz? w tym kraju żyje ponad 30 milionów ludzi. na Ziemi 7 miliardów. tego ponad połowę stanowią osoby płci żeńskiej. skąd ci kur/wa wiadomo, że większość jest taka albo sraka?

Gość gość
21:12 jak twoja matka? :D 🖐️

Gość gość
ludzie, dla tego faceta KAŻDA kobieta, która miała choćby jednego partnera bez ślubu to dziw/ka :) nie ma znaczenia czy to szara mysz. a każdy facet, który nie jest prawiczkiem to podły, niedobry ruch/acz, któremu oczywiście zazdrości :D

Gość gość
Tylko dziewice nadaja sie na zony i matki! A waszy oszczerstwa tylko swiadcza o tym ze mam racje a mam racje bo was prawda zabolala!

Gość gość
pytam, czy twoja matka była dziewicą, kiedy wyszła za mąż? i czy w ogóle wyszła za mąż? i czy w takim razie tylko prawiczki nadają się na mężów? czy może facetom wolno, a kobietom nie?

Gość gość
Jakie pytanie , a co twoja pod śmietnikiem cię znalazła ? Hehe