Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygladal wasz "pierwszy raz"?

Polecane posty

Gość gość

Niedlugo mnie tez taki czeka dlatego pytam :-)

Gość gość
I czy faceci rzeczywiscie w takich sytuacjach sa malo delikatni?

Gość gość
nie wiem czy można być "delikatnym". Mnie bolało (ale nie było krwi)...jego w sumie też zabolało :P

Gość gość
wyladowalam w szpitalu tak krwawilam nie polecam bol straszny

Gość gość
bez wiekszych fajerwerkow, najpierw nieco mietolenia i calowania, poczulam ze dobiera mi sie do pipki i po chwili juz byl we mnie.. ot co..

wyladowalam w szpitalu tak krwawilam nie polecam bol straszny x masakra:O nie rozumiem po co ludzie to sobie robią, dobrze, że jestem asem:)

Gość gość
gość dziś ile masz lat dziewczynko

Gość gość
w szpitalu można wylądować z wielu powodów

Gość gość
czemu od razu dziewczynko? Kazdy miał kiedyś ten pierwszy raz

Gość gość
gość dziś poczekaj do ślubu

Gość gość
Oboje byliśmy laikami. Ja cnota on prawiczek. Była możliwość prysznica i oboje razem go braliśmy potem zabawa przeniosła się na łóżko. Zaczął robić monetę ja jemu obciążać. Dość szybko miałam orgazm jemu mocno stanął Wiec delikatnie po zmienionej pozycji jak u ginekologa zaczął pięści i delikatnie wchodzić główką dotykając błony. Gdy byłam w pełni wyluzowana wbił do końca i zaczął stosunek nie czułam bólu bo zrobił to delikatnie. Miałam silny drugi orgazm on przytrzymaj członka głęboko wbitego do końca wtrysku. Nie było prawie wcale krwi. Nasz związek jest bez tabu mąż jest nawet podczas każdego badania ginekologiczne go cipki i wspierał porody.Wiem że wiele jest zacofanie dziewczyn krępują się partnera u ginekologa a to obcy facet a partner bliska osoba .Ciemno gród wstydzić się chłopaka czy męża przy badaniu i porodzie.Mamy prawo nawet w szpitalu do obecności.

Gość gość
tu osoba z 1.14 - nie jestem autorką i na takie rady to o wiele lat za późno ;)

Gość gość
A ja. . Dobra, przyznam się, a co. Wstyd było mi się przyznać, ze jestem dziewicą. Z facetem znałam się rok, niby taki związek na odległość, bo ja wtedy w UK byłam. Wróciłam, i wielka miłość, niby taki spontan w piwnicy. Schodzimy, facet nie umie wejść. ... Haha. Zabolalo mnie, po czym on stwierdza,ze to moja wina, bo mu płaszcz przeszkadza ( zima była). Minęło parę dni, siedzimy u mnie, domownicy śpią już. No to sobie myślę- pobzykamy się ( co się miało zagoic się zagoilo, krwi dużo przy tym wejściu jego pierwszym nie było, ale jakoś tak dziwnie tam na dole się czulam). No więc, leci na laptopie " uprowadzenie Agaty". Romantica. Gra wstępna, pękła gumka... No ale my tak napaleni, niech będzie bez, pójdę po tabletki PO. Wiec bzykamy się i .... Koniec. Pamiętam, ze pomyślałam sobie " że niby to już wszystko?" Rozczarowana byłam. Z tym facetem orgazmow nigdy nie miałam, ale potrafił długo wytrzymać i czułam się ok- im czesciej uprawialismy seks tym bardziej chciałam. Nigdy już potem nikogo tam nie pozadalam. Nawet męża,haha.

Gość gość
Zaczął robić monetę ja jemu obciążać. X :D domyslam sie,że to autokorekta,ale dzięki bo mnie to rozbawilo :D

Gość gość
Wszystkie tabletki to syf tylko prezerwatywa i kalendarzyk jest nieszkodliwy.

Gość gość
Rożaniec najpewniejszym srodkiem anty:-)

Gość gość
Ta mennica to zbok od ginekologa.co za tlumok p**********y