Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże, bycie z jednym facetem przez całe życie to musiałaby być udręka

Polecane posty

Gość gość

nie wyobrażam sobie tego

Gość gość
bycie w sensie?

Gość gość
no to faktycznie by sie troche z toba męczył:D szczególnie w trakcie rozmowy:)

Gość gość
ja myślę tak samo, dlatego nadal jestem niezamężna, nie wiem kim by musiał być facet, którego mogłabym mieć na całe życie

Gość ciubaryk
faktycznie masz rację , jak to można wytrzymać z jedną kobietą przez wiele lat i taki fantastyczny aktor komediowy , dramatyczny i rozśpiewany Zbigniew Zamachowski rozchwytywany na wszystkich scenach teatru oraz scen filmowych i nawet jako Wołodyjowski popadł ostatnio w niełaskę krytyków , ponieważ od kilku lat zadał się z pewną Moniką znaną z TV i dopiero ta Monika otworzyła oczy temu znanemu Zbyszkowi , na czym polega miłość , co to jest lizanie vaginy, , jak można i jak trzeba kobiecie zrobić 'dobrze' z rana i wieczora , Monika podpowiada Zbyszkowi , aby zrobił to tak prawidłowo i odpowiednio nadstawia swoją vaginę z przodu, z boku, od tyłu a wcześniej Zbyszek nawet nie znał tych układów i zwyczajnie zmontował troje dzieci i był traktowany przez swoją żonę jako BANKIER , czyli masz zarobić pieniądze i przynieść pieniądze dla mnie i dla dzieci już wystarczy tych dzieci , pieniądze są potrzebne a z Moniką już zakończ te spotkania ! jednym słowem , kochanka tak naprawdę nauczy faceta, do czego jest potrzebny facet i kochanka pokaże facetowi wartość i potrzebę kindybała !

Gość gość
a to o zamachowskim - a w szczegolnosci o lizaniu waginy - to w internetach przeczytales/as?

Gość ciubaryk
przecież Monika opowiadała o tym publicznie, że w w końcu ze Zbyszka zrobiła prawdziwego faceta , poczytaj we wspomnieniach Moniki