Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gra w pokera rozbieranego lub butelkę

Polecane posty

Gość gość

Cześć Mam pytanko czy ktoś z was grał w pokera lub butelkę oczywiscie rozbieranego?? Ja mam straszną ochotę zagrać ale żona się nie jest chetna na rozebranie się przy osobach trzecich. Mowi że grać możemy w dwójkę. I tak się zastanawiam czy gra w większym gronie jest fajna i śmieszna czy porażka??

Gość gość
fajna i śmieszna ale jak nie chce to będzie dla niej porażka

Gość gość
Na siłę nie będe jej namawiał. Kilka razy zapytam zaproponuje jak sie nie zgodzi to dam sobie spokoj

Gość gość
na jakiejś imprezce - domówce u nas też padła taka propozycja. Dziewczyny oczywiście zaprotestowały, ale ułaskawiliśmy je dwoma obietnicami - zdejmowanie po jednym ciuszku i w każdej chwili można się wycofać - tzn odmówić dalszego zdejmowania ale pozostać w zabawie. Nasz szok polegał na tym, że ambicjonalnie, już w czasie zabawy, żadna nie wycofała się przed odsłonięciem piersi. Co prawda pierwsza która pozostała w samych legginsach i staniczku nie zdjęła go od razu. Ale jak po paru kolejkach następna znalazła sie w takiej sytuacji to zaproponowała że może ale nie sama - zdjęły obydwie naraz i potem już po kolei wszystkie robiły toples. Wolały zdjąć staniki ale pozostać w jeansach, żeby strategiczny dół był bezpieczny. Zrobiła się super nakręcona atmosfera.

Gość gość
U mnie taka gra we dwie pary, zakrapiana dużą ilością alkoholu, zakończyła się wymianą partnerek. Oczywiście bez stosunku, tylko seksem oralnym.