Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie szkielet

wreszcie udało mi się przytyć, jestem zachwycona

Polecane posty

Gość juz nie szkielet

w końcu po kilku latach udało mi się przytyć 7kg :D ważyłam 40kg teraz 47kg, mam 1.58m więc jeszcze mam lekką niedowagę, czeka mnie jeszcze 2/3kg do przytycia ale i tak jestem bardzo szczęśliwa i dumna z siebie :) w końcu zaczęłam wyglądać jak kobieta a nie jak wieszak :)

Gość gość
będę się podobać wreszcie kochankowi. marzę o tym by do mnie czule szeptał Ty mój wielorybie.. Ty rybosloniu

Gość gość
Gratuluję sukcesu :) Dziewczyna powinna mieć trochę ciałka,jest bardziej atrakcyjna w oczach faceta ;)

Gość gość
a jak wczesniej jadlas ze taka chuda bylas?

Gość gość
Taka prawda ! Ciała nigdy nie za wiele.

Gość juz nie szkielet
jadłam troche mniej niż teraz, ale jadłam wszystko, mięsa, warzywa, owoce, słodycze, fast foody, poszłam do lekarza i wyszło że mam problemy hormonalne, dlatego nie mogłam ani przytyć ani też trądzik nie chciał mi ginąć, przypisał mi tabletki anty, po nich przytyłam pierwsze 3kg a trądzik zniknął, potem sama zaczęłam trochę więcej jeść i tyć (zaczełam jeść zdrowiej, przestałam jeść cipsy, batonik raz w tygodniu a nie codziennie, a fast foody raz na miesiąc a nie raz w tygodniu, zaczęłam pić więcej wody) :) jestem bardzo z tego szczęśliwa mimo iż zajęło mi to 3 lata, a może nawet i troche więcej :) teraz znów idzie mi trudniej tycie, ale jestem dobrej myśli i powoli dojdę do swojego celu :)