Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czekam na święta, a jak już są to mam ich dość

Polecane posty

Gość gość

Już długo przed świętami nie mogę się doczekać tego wspaniałego czasu. Ale zawsze jest tak, że jak już święta nadejdą to wszystko się sypie. Święta powinno się spędzać radośnie w gronie rodziny, cieszyć się i wspólnie przeżywać ten radosny czas, a jak już to jest to mam wszystkiego dość i mam ochotę spierdzielać z domu jak najdalej. Matka nerwowa biega po domu, wiecznie wkurzona bo coś nie pasuje, ojciec to samo, brat ma wszystko w d***e i gra w gry na komputerze, siostra strzela fochy bo nie wie czy przyjedzie czy z chłopakiem będzie. Wszyscy wiecznie się kłócą i jeden na drugiego gada. Mam tego dość. Chciałbym choć raz w życiu spędzić normalne święta, żeby moja rodzina była szczęśliwa:( Inni mają fajne święta, a u nas zawsze co roku to samo.

Gość gość
podpowiedź dla zainteresowanych i zabieganych w świątecznym bałaganie, uważajcie na sklep Malinka w Cheltenham, kolesie za kasami kręcą jak mogą, żeby tylko ugryźć kilka pensów albo i funtów, promocje liczą normalnie, ceny nie zgadzają się tymi na półkach, szczególnie gdy kupujecie więcej produktów, zawsze sprawdzajcie, bierzcie wydruk,