Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babciabozena

Chłopak 16 letniej wnuczki u nas nocuje

Polecane posty

Gość babciabozena

Wspólnie z mężem niemal od urodzenia wychowujemy naszą wnuczkę. Obecnie wnuczka ma 16 lat, chodzi do I klasy szkoły fryzjerskiej. Od pół roku ma chłopaka, ja nie mam nic przeciwko temu, zeby chłopak wnuczki nocował u nas w mieszkaniu, ale bardzo oburza to mojego męża. Gdy mąż jest na noc w pracy, chłopak wnuczki nocuje u nas, ale gdy jest w nocy w domu, to się nie zgadza. Chłopak wnuczki ma 18 lat- jest pełnoletni, są na poważnie ze sobą. Z mężem przez to ciągle się kłocimy- on jest konserwatystą i dla niego to nie do przyjęcia, zę 16 latka śpi w pokoju i łóżku ze swoim chłopakiem (mamy 2 pokoje tylko. Tłumaczę mu, zę mamy inne czasy, wnuczka nie jest już małą dziewczynką, a niemal dorosłą kobietą i nie można traktować jej jak dziecka. Co zrobić, by przekonać męża, że przecież to nic złego, ze nasza wnuczka nie robi niczego złego, uczy się, jest w porządku i nie jest już dzieckiem, któremu trzeba coś nakazywać. Proszę o radę!

Gość gość
Mąż ma rację

Gość gość
Strasznie wyluzowana babcia z Ciebie. Może i mamy inne czasy, ale to jednak dopiero 16 sto latka. Moim zdaniem Twój mąż ma dużo racji. Nie ma nic złego w tym, że się spotykają, ale jeśli chodzi o spędzania wspólnie nocy to chyba trochę za dużo w tym wieku.

Gość babciabozena
Ale oni razem na weekendy jeżdzą, wiec maja już napewno te sprawy za sobą, wiec po co robić halo ze spania w domu, skoro na wyjazdach też napewno razem śpią